Ayy geçmiş olsun canım. Rapor alabilirsen çok iyi olur senin açından. Nerde okuyorsun? Hiç mi umut yok anlayış gösterceklerinden. Sağlık sonuçta. Peki tampon olursa geçermiymiş o yapışıklık.
geçmiş olsun. meslekte doktor yazıyor. terzi kendi söküğünü dikemez dedikleri durum bu olsa gerek. hocalarınla gidip konuş bence durum böyleböyle diye.
saol canım.. okuyorum henüz.. ama hakkaten biraz öyle bi de herşeyi bildiği için insan en kötsünü düşünüyor. aslında anabilimdalı başkanıyla konuşsam iyi olur. geçen sene sınavıma o girmişti 100 vermişti. inş beni hatırlar(
gecmiş olsun ben kbb amelıyat hemsiresıyım senın septum amelıyatından bız hergün defalarca yapıyoruz
sana tavsiyem ... bahsettıgın yapısıklık enınde sonunda bıtecek merak etme tampon konusundada sılıkon tamponlar artık kullanılmıyo bızım hastanede yanı var ama onun tesbıtı falan 3-0ıpekle falan tesbıtı yapılacak sonrasındada cıkarırken acı duyacaksın doktoruna eldıven parmagından tampon yapıp ıcıne sıpanc koyup üzerıne delıkler acılıp furosinleyip koysun burnuna tesbitte gerkmıyo bu bıraz ılkel bır teknık gıbı görülebılır ama hastanın post-op sonrasında gercekten rahatladıgı bır yöntemm...
bır sor ıstersen..
gecmıs olsun
seni cok cok iyi anliyorum canim allah yardimcin olsun
insallah güzel allahim en kisa zamanda sifani verira.s.
Geçmiş olsun canım ya. Bende de burnumda problem vardi tellernen felan deli ettiler beni. İnşallah tez bir zamanda düzelirsin. İnşallah İzmirde havalar soğur Baküde de :)
gecmiş olsun
canim nasil yapisiyor yani ben anlamadim boyle bir seyi de ilk defa duyuyorum.
ben de septoplasti oldum ama hic boyle bir sey basima gelmedi.
cok gecmis olsun.
bu arada doktorun kim? belki doktorlarimiz aynidir canim merak ettim
Canım çok geçmiş olsun...Ben de çok uzun süredir burnumdan nefes alamıyordum.Bu nedenle gecen yıl nisan ayında konka radyofrekans denen bir sistemle actırttım.Çok rahat bir operasyonndu sadece 15 dakika sürdü herhangi bir sargı yanma yatıs vs yok.Sen eminim bilirsin bu yöntemi.Çok memnun kaldım.1 yılı gecti hala da öyle.İlk 10 gün kadar bende haftada 3 kez temizletiyordum doktora.Ama seninki gibi bir ağrı yasamadım..İnsallah sonucundan cok memnun kalırsın.
Çok geçmiş olsun canım sanırım bende olabilirim yakında..
Şimdi canın yanıyor ama insallah yakın bir zamanda gecer.. Burun sızısı cok kötüdür beyninden iner acısı insana off :1no2:
geçmiş olsun.bende 2 sene önce burun ameliyatı oldum.tamponlar çıktıktan sonra bende burnumdan nefes alamamıştım burnum tamamen tıkanmıştı.doktorum bana şu sünizit için solisyon var burnuna sıkıyorsun her gün ondan yaptım ama 10/15 gün sürdü.gerçi senin yapışıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?