• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar desteginize ihtiyacım var :(

Ya bu gbi durumlarda şunu yap bnu yap demek abes oluo...bnce d grcktn sallama dışarı mı ckio çıksın gtsin seninle zmn geçirmek istemeyen insanla sn nie zmn geciresin ki...kal desen emin ol yanında kalsa beraber geçirdiğnz zmn da hoşuna gtmiicek çünkü kndi isteğiyle diil sn istedğn içn kalmış olck...ilgi arsizi olmaya grek yk onun göznde sz d kndinizi eğlendrck bişeler bulun sizinle zmn geciremdgi içn o üzlsün...hr şei yapmaa sahip olablr ama szn ilginuze sahp olamcak birakn o düşnsün.... (;

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sinirlerimi aldirmayi dusunuyorum :) bende bu kafa oldukça daha çok çekerim :)

(: Warsa ölee bi yöntem bn d aliim walla...bi film war izlemişindr muhtemelen "sil baştan" yaa keşke gerck olsa bööle die ck düşnmüşmdür (;

(: Warsa ölee bi yöntem bn d aliim walla...bi film war izlemişindr muhtemelen "sil baştan" yaa keşke gerck olsa bööle die ck düşnmüşmdür (;

olurda bi yöntem bulursam sanada söölerim :)

Hayır cnm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO.TE]

kısadan bitir bence şekerim yarın cocuk oldugunda daha zoruna gıdeceık benden demesı

Okadar kolay olmuyor maa..ben bitirmek yerine nasıl düzene sokabilirim onu düşünüyorum..

Back
X