- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
- Konu Sahibi Uzgun melek37
-
Aynen yapacagimi biliyor kendisi garson ama ben asla gocunmam cnku namusuyla kazaniyor ezermişim onuda oyle gurur yapiyorOkursan seni boşarım mı?işte bu tipler hep kariları kendilerine muhtaç olsun istiyorlar
Oncelikle belirteyim ben 20 yasinda anneyim 17 yaşimda evlendm 1.5 yasinda oglusum var liseyi terk ettim bunun pismanligini hep icimde yaşadm gerek yaşadiklarim olsun gerekse iş sahibi olan arkadaşlarimi gordukce icim parcalandi hep okumak icimde kaldi her neyse uzatmayayim acik ogretim lisesine yazildim 2.5 senede bitirmeyi hedefliyorum hemşirelik istiyorum yapacagima inaniyorum ama eşim eger okursan seni boşarim diye yemin etti bende git boşa umrumda degil ben cocugum icin okuyup kazanacgim dedim .. dedim ammaa okusam bile univ. yaşadigim sehirde vee yaptigim gorevde oturdugum şehirde olmak zorunda bu mumkunmu cok istiyorum kendi ayaklarimin uzerinde durup sevdigim işi yapmak
O kadar zorluklarin ustesinden geldm bnunda gelicem insallah oyle boyle bu şehirde ikna ederm ama baska sehirlere aslaa izin vermez ailemde yok arkamda gdecek byerimde yok kendi aykalrmn uzerinde durmam sarttNiye boşayacakmış? Ya o sizden önce ölürse siz ne yapacaksınız hiç düşünmüş mü?
Sen oku bitir o zamana cpcuk da okula başlamış olur zaten işine de gidersin gık da diyemez kocan.
Yemin etmişmiş bide
Buyuk konusmak istemiyorum ama kesinlikle ozel sektorde gozum yok cocuguma guzel bir gelecek kurmak ve ona ornek bir anne olmak istiyorm kesinlikle devlet kadrosu istiyorm gecelrce deli gibi calisir yaparm cnku isteyince başaririm bliyorumLisede bir kız arkadaşım vardı
Birgün öğretmenimiz NE İÇİN OKUYORSUNUZ diye sordu
O da BEN MESLEK SAHİBİ OLABİLECEK KADAR ZEKİ BİRİ DEĞİLİM DERSLERİM KÖTÜ AMA İLERDE İLLAKİ EVLENECEĞİM VE ÇOCUĞUMA ANNEN NE MEZUNU DİYE SORDUKLARINDA LİSE MEZUNİ DİYEBİLSİN diye okuyorum demişti
Liseyi zar zor bitirdi ve evlendi
Bu devirde üniversite mezunları zor iş buluyor belki ama en azından bi kasiyer olmak için bile lise şartı aranıyor
Yarının ne getireceğini kimse bilemez
Ama çocuğunuz var ve okulu bitirin
Şu an ihtiyacınız olmayabilir
Ama okuyun
Kendi ayaklarınızın üstünde durabilmek gibisi yok
Bu kararlılıkla kimsenin size engel olmasına izin vermeyinBuyuk konusmak istemiyorum ama kesinlikle ozel sektorde gozum yok cocuguma guzel bir gelecek kurmak ve ona ornek bir anne olmak istiyorm kesinlikle devlet kadrosu istiyorm gecelrce deli gibi calisir yaparm cnku isteyince başaririm bliyorum
Evet 3 senedir o kadar cok zorluklar cekiyorumki yaşimin kat kat uzerindeyim uzerimde cok agir sorumlulugum var yaşima gore ve artk kmse tarafindan ezilmek istemiyorum kimseye muhtac olmadan ozel sektordr agiz kokusu cekmeden ona buna vayy bee dedirtmek istiyorum artk cevremde beni taniyan herkes sen yaparsin diyor cnku basarili bir ogrenciydimGtsn bosasin ozaman psikopatmi ne o kmse icin hayatini yarida kesme egitimin hem senn icin hem evladn icin cok onmli kendi ayaklarinin uzerinde durmalisinki cocugunada guclu bi anne olasin hic geri adm atma
Sende özelde calisirsin yasadigin sehirde olursun böyleceOncelikle belirteyim ben 20 yasinda anneyim 17 yaşimda evlendm 1.5 yasinda oglusum var liseyi terk ettim bunun pismanligini hep icimde yaşadm gerek yaşadiklarim olsun gerekse iş sahibi olan arkadaşlarimi gordukce icim parcalandi hep okumak icimde kaldi her neyse uzatmayayim acik ogretim lisesine yazildim 2.5 senede bitirmeyi hedefliyorum hemşirelik istiyorum yapacagima inaniyorum ama eşim eger okursan seni boşarim diye yemin etti bende git boşa umrumda degil ben cocugum icin okuyup kazanacgim dedim .. dedim ammaa okusam bile univ. yaşadigim sehirde vee yaptigim gorevde oturdugum şehirde olmak zorunda bu mumkunmu cok istiyorum kendi ayaklarimin uzerinde durup sevdigim işi yapmak
Tesekkur ederim cok saolun boşamam imkansiz ailem var ama yok başimiza gelir diye akillari cikyor bi cocugumla tek başima nereye gderim kime gvenirim neler gelecegini az cok tahmin ediyorsunuzdur evli kalmaktan baska carem olmadigi icin mecbur okumak zorundayimKocam bana böyle bi şey dese onu ben boşardım sanırım.Sizin sorunuz çok ilginç geldi bu anlamda.
Ayni sehirde okuyabilirsiniz çalışadabilirsiniz bunda bi sorun yok.Tabi tercihleriniz daraldığı için başarı şansınız düşecek ama dilerim meslek sahibi olup bu adamı kapıya siz koyarsınız
Tesekkur ederm allah razi olsun rabbim gonlunuze gore versinBu kararlılıkla kimsenin size engel olmasına izin vermeyin
Tabii ki devlet kurumunda çalışmak daha iyi
Hayatınızda başarılar
Dönmeyin kararınızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?