• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar desteginize ihtiyacim var

sen begenmezsin onu sonradan diye belki... o değilde kendide açıktan falan oda okusun bence hem evliliğiniz garantimi sence yarın öbür gün seni aldatsa ne yapicaksin? el pençe mahkum durursun meslekte yok.

Klasik erkek tepkisi! Benim koca da çok söylenmişti ünv okuyacağım dediğimde okudum da ama açıktan Ve şu an ikinci ünv okuyorum bu bölüm bitsin de muhasebecilik belgesi için uğraşacağım artık bişey demiyor:KK50: sen yaparsın diyor hoşuna bile gitti :KK19:

Acil olarak müzeler genel müdürlüğünü arayın, "homo erectus"u bulduğunuzu belirtin.
E tabi, bedenen olmasa da 'beyni'ni sergileyeceklerine eminim!

sen begenmezsin sonradan diye belki o değilde kendide açıktan falan oda okusun bence hem evliliğiniz garantimi sence yarın öbür gün seni aldatsa ne yapicaksin? el pençe mahkum durursun meslekte yok.
Yanii madem beni ezer diye korkuyosun sende oku en azindan bi baltaya sap ol diyorum amaaan bu saatten sonra aldatsa nee aldatmasa ne kac gun cekerler onun kahrini

Önemli olan istemek bir abla vardi tasindigim kentte kocasi cahilsin diye laf etti diye kadin uniyi bitirdi 50yasindan sonra bana gelirdi anlat diye .Staj yaparken bir abla vardi esini bosamis abisine siginmisti abisi okumadina destekti kadin hukuk kazandi okudu hala yazar arada . Neden mi yazdim bunlari olumlu seyler oku yapanlar vat bil diye...

Önemli olan istemek bir abla vardi tasindigim kentte kocasi cahilsin diye laf etti diye kadin uniyi bitirdi 50yasindan sonra bana gelirdi anlat diye .Staj yaparken bir abla vardi esini bosamis abisine siginmisti abisi okumadina destekti kadin hukuk kazandi okudu hala yazar arada . Neden mi yazdim bunlari olumlu seyler oku yapanlar vat bil diye...
Bazilari dalga geciyor ama bu beni dahada hirslandiyor yazdiklarnz gercekten beni cok mutlu etti

Yanii madem beni ezer diye korkuyosun sende oku en azindan bi baltaya sap ol diyorum amaaan bu saatten sonra aldatsa nee aldatmasa ne kac gun cekerler onun kahrini

büyük konuşma canım hani olurda ihanet dışında bile ayrılırsan mesela ne olacak bi öğretmen arkadasimiz ayrıldi ama çok rahat yani cocuguyla beraber yaşıyor.Cocuk dar fikirli ayrica.

Klasik erkek tepkisi! Benim koca da çok söylenmişti ünv okuyacağım dediğimde okudum da ama açıktan Ve şu an ikinci ünv okuyorum bu bölüm bitsin de muhasebecilik belgesi için uğraşacağım artık bişey demiyor:KK50: sen yaparsın diyor hoşuna bile gitti :KK19:
Ne guzel akli basina gelmis umarim sizde elinize ekmegnizi alirsiniz

büyük konuşma canım hani olurda ihanet dışında bile ayrılırsan mesela ne olacak bi öğretmen arkadasimiz ayrıldi ama çok rahat yani cocuguyla beraber yaşıyor.Cocuk dar fikirli ayrica.
Canim benim ihanetten once kaynana belasi var ayrilirsam ondan ayrilirim yani mutlu bir evliligim yok burnumu iyce şeye soktum artik silkelenip hayatimi cizmek istyorum

Hahay :halay:ay cok guldum hala boyle geri kafalilar varmiymis dedirtiyor insana benim koca
Allah sabır versin size.
Neden okumadığınızı istemediğini biliyorsunuz değil mi?
Zihnen ve fikren güçlenecek, dünya görüşünüz genişleyecek, bir konuda uzman olacak ve en en önemlisi okuduğunuz alanda onun önünde olacaksınız.
Dolayısıyla sizi kontrol altında tutamayacak(kendince) ve bunun gibi çağdışı durumlara sessiz kalmayacaksınız.
Tamamiyle hayvani güdüler yani...

Ah biz kadınlar, ah!
Yetiştirdiğimiz çocuklar dünyayı değiştiriyor, bir farkına varsak bunun ne de güzel olacak.
Özellikle erkek çocuğu olanlar, ne olur ilk öğreteceğiniz şey evladınıza, kadınlara saygı olsun ve kendinizden başlayın.

Allah sabır versin size.
Neden okumadığınızı istemediğini biliyorsunuz değil mi?
Zihnen ve fikren güçlenecek, dünya görüşünüz genişleyecek, bir konuda uzman olacak ve en en önemlisi okuduğunuz alanda onun önünde olacaksınız.
Dolayısıyla sizi kontrol altında tutamayacak(kendince) ve bunun gibi çağdışı durumlara sessiz kalmayacaksınız.
Tamamiyle hayvani güdüler yani...

Ah biz kadınlar, ah!
Yetiştirdiğimiz çocuklar dünyayı değiştiriyor, bir farkına varsak bunun ne de güzel olacak.
Özellikle erkek çocuğu olanlar, ne olur ilk öğreteceğiniz şey evladınıza, kadınlara saygı olsun ve kendinizden başlayın.
Ne kadar guzel yazmissiniz kesinlikle oyle benim eşim annesine benzer her konuda ben zaten evladim icin istiyorum cahillere baka baka cahil olmasin bseyler ogretiyim ona gelecek sunuyum hayati kurtulsun eger ben cabalamazsam ickici kufurcu hayirsizin teki olur uzum uzume baka baka kararir

Siz isteyin yeter ki,yapamayacağınız hiçbir şey yoktur. Hele ki çocuğunuz için bunu yapmak istediğinizi söylüyorsunuz ya,kimse tutamaz sizi. Allah yardımcınız olsun,gücünüze güç katsın. Sevgiler.

O kadar zorluklarin ustesinden geldm bnunda gelicem insallah oyle boyle bu şehirde ikna ederm ama baska sehirlere aslaa izin vermez ailemde yok arkamda gdecek byerimde yok kendi aykalrmn uzerinde durmam sartt
Niye boşanasınız tatlı tatlı anlatın, cocuğumuzun geleceği için falan filan laf mı yok. İkna edersiniz bence.

Siz isteyin yeter ki,yapamayacağınız hiçbir şey yoktur. Hele ki çocuğunuz için bunu yapmak istediğinizi söylüyorsunuz ya,kimse tutamaz sizi. Allah yardımcınız olsun,gücünüze güç katsın. Sevgiler.
Cok teşekkur ederm allahim gonlunuze gore versin temiz yurekli kardeslerim

Back
X