• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar desteginize ihtiyacim var

bazı kararlar eşle ortak olarak alınmalı. çünkü ortak yaşam içerisindesiniz.

olay nasıl "okursan seni boşarım" a geldi bilmiyorum, bilmiyoruz.

okuyacağım çalışacağım oğlumla kendime bir hayat kuracağım sana da muhtaç olmayacağım modunda bir dik cümleden sonra mı geldi?

yoksa...

ya canım okumadığım için çok pişman oldum içimde ukte kaldı hemşirelik sen de destek olsan da çocuğumuza daha kaliteli bir hayat sunsak gibi ılımlı bir cümleye rağmen mi söyledi?...

yanlış anlaşılmasın okuma demiyorum aksine oku. ama okuma amacını eşine ve çevrene güzel anlat.

bazı kararlar eşle ortak olarak alınmalı. çünkü ortak yaşam içerisindesiniz.

olay nasıl "okursan seni boşarım" a geldi bilmiyorum, bilmiyoruz.

okuyacağım çalışacağım oğlumla kendime bir hayat kuracağım sana da muhtaç olmayacağım modunda bir dik cümleden sonra mı geldi?

yoksa...

ya canım okumadığım için çok pişman oldum içimde ukte kaldı hemşirelik sen de destek olsan da çocuğumuza daha kaliteli bir hayat sunsak gibi ılımlı bir cümleye rağmen mi söyledi?...
Tabiki once ilimli konustum baktim adam hala hayir diyor bende restimi cektim o kadar zor bir hayatim varki tek kurtuluşum dyeblrim konularima goz atarsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz

dedim ammaa okusam bile univ. yaşadigim sehirde vee yaptigim gorevde oturdugum şehirde olmak zorunda bu mumkunmu cok istiyorum kendi ayaklarimin uzerinde durup sevdigim işi yapmak

Bunları çok düşünmeyin. Önünüzde ilk adımınızı atlatmak için nerden baksanız 2 yılınız var. Öne o adımı atlatın. Üniversite için de elinizden geleni yaparsınız. İnşallah gönlünüzdeki olur ama olmazsa açık öğretim de düşünebilirsiniz. Meslek için de zamanı gelince düşünürsünüz aynı şehirde mi değil mi? Sakın olumsuzlukların ihtimali (aynı şehirde olmazsa kaygısı) sizi hedeflerinizden şaşırtmasın. Çünkü önümüzdeki yılların bize ne getireceği bilinmez. Eşiniz baya sıkıntılı bir insan, evliliğiniz sürecek mi? Hadi ondan geçtim hayat bu eşinizle yollarınız başka şekillerde de ayrılabilir. O yüzden siz önce bu lise olayını bitirin. Adım adım ilerleyin. Çok çok ilerisindeki olumsuzlukları düşünüm moralinizi bozmayın.

Bunları çok düşünmeyin. Önünüzde ilk adımınızı atlatmak için nerden baksanız 2 yılınız var. Öne o adımı atlatın. Üniversite için de elinizden geleni yaparsınız. İnşallah gönlünüzdeki olur ama olmazsa açık öğretim de düşünebilirsiniz. Meslek için de zamanı gelince düşünürsünüz aynı şehirde mi değil mi? Sakın olumsuzlukların ihtimali (aynı şehirde olmazsa kaygısı) sizi hedeflerinizden şaşırtmasın. Çünkü önümüzdeki yılların bize ne getireceği bilinmez. Eşiniz baya sıkıntılı bir insan, evliliğiniz sürecek mi? Hadi ondan geçtim hayat bu eşinizle yollarınız başka şekillerde de ayrılabilir. O yüzden siz önce bu lise olayını bitirin. Adım adım ilerleyin. Çok çok ilerisindeki olumsuzlukları düşünüm moralinizi bozmayın.
Evet hayatin ne getirecegni elbette bilemem ama kendime bir hedef belirlemem lazimdi beni ayakta tutan şey evladim ve hayallerim benim zaten eşimden umudum yok en buyuk okumamin nedenide bu

Back
X