• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar desteginize ihtiyacim var

Ayakları üstünde duran kadınlara hayranım.Eşinin tavrı normal değil yumuşak bir dille anlatmaya çalış.

Harc kalkti diye biliyordum devlet artik her ay her ogrenciye birs veriyor diye bliyorum harc devam mi ediyor ediyorsa ne kadardir

Üniversite için harç yok evet. Ben açık lise kısmı için demiştim, kitap ve sınav masrafları için belli bir miktar ödeniyor diye biliyordum ama emin değilim (liseyi bitirmedin diye anladım da).

Vallahi cokta tin. Hedefimi belirler onume bakarim ben 35 yasinda iki cocukla bitirdim universiteyi. Hemde gece gunduz ders calisarak cocuk gibi stresle.

Hatta oglum az bekle beraber mezun oluruz demisti:anne:

Onunuze bakin...

Üniversite için harç yok evet. Ben açık lise kısmı için demiştim, kitap ve sınav masrafları için belli bir miktar ödeniyor diye biliyordum ama emin değilim (liseyi bitirmedin diye anladım da).
Acik lise harcimi igne oyasi yaptm kendm odedm konuyu acarken ole yazmisim ama btrm sayilir :)

Vallahi cokta tin. Hedefimi belirler onume bakarim ben 35 yasinda iki cocukla bitirdim universiteyi. Hemde gece gunduz ders calisarak cocuk gibi stresle.

Hatta oglum az bekle beraber mezun oluruz demisti:anne:

Onunuze bakin...
Tesekkur ederm destegniz icin sizde azimli bir bayanmissiniz

Aynı hatayı bende yaptım ve okuyorum liseyi ama aktif değil dondurmuştum bebeğim doğacak diye şimdi büyüdü yürümeye başlasın anne sütüne bağımlılığı azaldıktan sonra aktifleştiricem bir kaç sınavdan sonra allahın izniyle alacam diplomamı şuan çok az kredim kaldı diplomamı almaya eşim banada okuma neyapcan çalıştırmam seni demişti onu ikna edip onuda okumaya ikna ettim inş herşey istediğin gibi olur

Aynı hatayı bende yaptım ve okuyorum liseyi ama aktif değil dondurmuştum bebeğim doğacak diye şimdi büyüdü yürümeye başlasın anne sütüne bağımlılığı azaldıktan sonra aktifleştiricem bir kaç sınavdan sonra allahın izniyle alacam diplomamı şuan çok az kredim kaldı diplomamı almaya eşim banada okuma neyapcan çalıştırmam seni demişti onu ikna edip onuda okumaya ikna ettim inş herşey istediğin gibi olur
Kesinlikle bir kadinin kendi ayaklari uzerinde durmasi şart 2.5 senede benimde bitecek az kaldi tek umudum bu elime meslegimi alip evladma guzel bir gelecek sunmak

benim teyzem yirmi yıllık evli iken liseyi açıktan bitirip
üniversite kazandı yüksek lisans yaptı
şimdi psikolog
hiçbir şey için geç değil
Gercekten imkansiz gibi ama bravo teyzenize ornek insanlardan biriymis gercekten siz boyle yorumlar yaptikca daha cok hevesm artiyor onca yaşadgim zorluga ragmen

Gercekten imkansiz gibi ama bravo teyzenize ornek insanlardan biriymis gercekten siz boyle yorumlar yaptikca daha cok hevesm artiyor onca yaşadgim zorluga ragmen
bize de örnek bir halamız
1960 larda evleniyor sonra mesleği olmamasına rağmen eşinden boşanıyor
3 çocukla üstelik
sonra tekrar düzgün biri ile evlilik yapıyor o arada annemiz lise mezunu diye övünsünler istiyor çocukları için okumaya başlıyor
şimdi bütün sanatçıları bilir
tüm klasikleri okumuştur
ailedeki herkes yaşlı diyip es geçmez özellikle muhabbeti güzel diye ekstra ziyaret eder
çocukları çok saygı duyar her yerde anneleri ile övünürler

bize de örnek bir halamız
1960 larda evleniyor sonra mesleği olmamasına rağmen eşinden boşanıyor
3 çocukla üstelik
sonra tekrar düzgün biri ile evlilik yapıyor o arada annemiz lise mezunu diye övünsünler istiyor çocukları için okumaya başlıyor
şimdi bütün sanatçıları bilir
tüm klasikleri okumuştur
ailedeki herkes yaşlı diyip es geçmez özellikle muhabbeti güzel diye ekstra ziyaret eder
çocukları çok saygı duyar her yerde anneleri ile övünürler
Kotu bir kocadan 3 cocukla ayrilip tekrar evlenmek gercekten buyuk bir yurek ister ama şansliymis ne mutlu ona ne eşimin ailesindrn nede benim ailemden hic bir ornek yok ogluma hele ole bir kaynana var ki başimda dusmanima vermesin eşimdr anasindan aşagi degildir oyle bir ortamda cocuguma ne verebilirim 3 senelik evliyim ve bende onlara donmeye basladm cocugmn piskolojisi bozuldu cok asabi bi an once davranmam lazmdi

Kotu bir kocadan 3 cocukla ayrilip tekrar evlenmek gercekten buyuk bir yurek ister ama şansliymis ne mutlu ona ne eşimin ailesindrn nede benim ailemden hic bir ornek yok ogluma hele ole bir kaynana var ki başimda dusmanima vermesin eşimdr anasindan aşagi degildir oyle bir ortamda cocuguma ne verebilirim 3 senelik evliyim ve bende onlara donmeye basladm cocugmn piskolojisi bozuldu cok asabi bi an once davranmam lazmdi
valla arkadaşım o zaman evladına bir örnek lazım bu da sensin
Allah binbir şekilde yardımcın olsun
çok takdir ettim azmini
lütfen vazgeçme

valla arkadaşım o zaman evladına bir örnek lazım bu da sensin
Allah binbir şekilde yardımcın olsun
çok takdir ettim azmini
lütfen vazgeçme
Birde hastayim pankreas iltihabi gecirdim ve gercekten durumum ciddiydi eşim dun akşam 100 kre başima kakti allah belani verdi işte seni insan bildim başinda bekledm vs. ama kendi işim maaşim olsa agiz kokusunu cekmem allah yardim ettigi ve omur verdigi surece davamdan vazgecmem iyi dileklerin icin cok tesekkur ederm arkadsm

bazı kararlar eşle ortak olarak alınmalı. çünkü ortak yaşam içerisindesiniz.

olay nasıl "okursan seni boşarım" a geldi bilmiyorum, bilmiyoruz.

okuyacağım çalışacağım oğlumla kendime bir hayat kuracağım sana da muhtaç olmayacağım modunda bir dik cümleden sonra mı geldi?

yoksa...

ya canım okumadığım için çok pişman oldum içimde ukte kaldı hemşirelik sen de destek olsan da çocuğumuza daha kaliteli bir hayat sunsak gibi ılımlı bir cümleye rağmen mi söyledi?...

Back
X