Kizlar destek lutfen yorumlarnisiniz

Ozlem8123

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2019
247
100
18
43
Merhaba canlarim

Hamileligim de 5+5 gunlugum vajinal muayenede kese gorunmedi sali tekrar kontrolum var

Gecen hafta pazartesi bthcg 143
Cuma 543
Ertesi hafta sali 995
Dun yani cuma 1198

Artislari doktor az buldu sizce nasil ve kese gorunmemesi anormal degilmi ?

Benim 1900 lerde iken zar zor göründü kese bile denmezdi..

Evet artislar az gozukuyor ama insallah zamanla duzelir.canim 🙏 moralini bozma iyi dusun iyi olsun

Olabilir neden olmasin belkide bi an firlar bilemeyiz insallah yukselir kuzum bol bol dua et ve dinlen

Canimin ici ALLAH razi olsun senden dunden beri cok agladim inan :(
Canm sen en azndan gebe kalabiliyorsun ya biz napalm. Olmasa bile yeniden kalman cok mumkun. Dusukden snra tekrar tutma ihtimali bayabyuksek moralini yuksek tut sagliksiz demekki duserse boyle dusun aglaman biseyi degstrmeyecek. Soyle dusun sagliksiz olsa dogsa dahami iyi olur engelli dogsa sakat dogsa ne blym ? Bi yondende bunu dusun ha bunu derken duaermi bilemeyiz ama degerlern baya dusmus . Birden forlayanilirde moralini bozma skma canini 🙏

Canm sen en azndan gebe kalabiliyorsun ya biz napalm. Olmasa bile yeniden kalman cok mumkun. Dusukden snra tekrar tutma ihtimali bayabyuksek moralini yuksek tut sagliksiz demekki duserse boyle dusun aglaman biseyi degstrmeyecek. Soyle dusun sagliksiz olsa dogsa dahami iyi olur engelli dogsa sakat dogsa ne blym ? Bi yondende bunu dusun ha bunu derken duaermi bilemeyiz ama degerlern baya dusmus . Birden forlayanilirde moralini bozma skma canini 🙏
Haklisin canim herseyde vardir bir hayir ben galiba cok benimsedim

Back
X