- 14 Haziran 2016
- 267
- 67
- 98
- 35
- Konu Sahibi tazeannecii
-
İstanbul Avrupa Yakası için canımHangi şehir dediniz? Bazı hastaneler de önceden randevu almak gerekebilir aklınızda olsun...
Ayrintili ultrason tıp adi ne ?Kızlar detaylı ultrason için yer önerisi olann var mı 2 hafta sonra renkli ultrasona giricem henüz kafamda yer olarak netleştiremedim bide medicine hastanesine gidip orda ultrasona giren oldu mu tavsiyelerinizi bekliyorum...(İstanbul Avrupa Yakası İçin)
Kızlar detaylı ultrason için yer önerisi olann var mı 2 hafta sonra renkli ultrasona giricem henüz kafamda yer olarak netleştiremedim bide medicine hastanesine gidip orda ultrasona giren oldu mu tavsiyelerinizi bekliyorum...(İstanbul Avrupa Yakası İçin)
Ayrintili ultrasonun adi ne tipta?Ben esenyurt Esencan hastanesinde yaptirmistim fiyatı diğer yerlere göre daha uygundu ve doktorumuz çok ilgiliydi :)
Ayrintili ultrasonun adi ne tipta?
Bende yarin giricem tetkik pelvik yazmis cift rahimli oldugum icin istedi doktorBenim doktorum 2.düzey ultrason istiyorum demişti ben de renkli ultrason mu yani demistim evet demisti.
Yaptırdığım yerde de 3 boyutlu renkli doppler usg olarak yaptılar.
Bende yarin giricem tetkik pelvik yazmis cift rahimli oldugum icin istedi doktor
Ben cift rahimli oldugum icin kese bir trafta görünuyor dedi doktor sanirim onun icin istedi kagitta ultrason ve renkli doppler us yaziyorAynı şey değil sanırım canım. Benimki 20. Haftada yapılmıştı, senin daha erken
Ben cift rahimli oldugum icin kese bir trafta görünuyor dedi doktor sanirim onun icin istedi kagitta ultrason ve renkli doppler us yaziyor
İnsallah canim sagol insallah karından bakarlarrİnsallah guzel sonuclarla donersiniz canim
İnsallah canim sagol insallah karından bakarlarr
Cok sıkısık ol dedi randevu veren kisi insallah karından olurBana karnımdan bakılmıştı, seninki de oyle olur insallah
Cok sıkısık ol dedi randevu veren kisi insallah karından olur
:) kac gundur stres yapiyorum rüyalarima giriyorO zaman kesin karından :)
Tıptaki adını bilmiyorum canım doktorum direk ayrıntılı 3 boyutlu ultrason dediAyrintili ultrason tıp adi ne ?
Anladım canımTıptaki adını bilmiyorum canım doktorum direk ayrıntılı 3 boyutlu ultrason dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?