Kızlar Detaylı Ultrason İçin Yer Tavsiyesii

Medicine de bir kere acile gittim pek begenmedim açıkçası yinede sana kalmış. Detaylı için meltem hastanesini aradım gayet güzel konuşup fikir verdi arayıp görüş istersen

Ben Bağcılar Safa hastanesinde girdim Şubat gibi 150₺ idi. Doktorumun önerdiği yer 500₺ istedi, gitmedim. Yalnız 15 gün önce felan randevu almak lazım, çok kalabalık bir hastane.

Kontrollerinize nereye gidiyorsunuz ?
Ben ilk 32 hafta Memorial e gittim. Doğum ücretini öğrenince hastanemizi değiştirdik. Son 9 haftamda Nisa hastanesine devam ettik ve daha önce sadece isme para verdiğimizi anladık.
Oradaki doktorum da çok iyiydi, kesinlikle tavsiye ederim fakat sonraki doktorum derya hanım da çok pozitif, güler yüzlü, çok mütevazı bir doktordu.
Bu arada doğumumu yaptım, 10 günlüğüz:) Allah herkese sağlıklı sıhhatli Doğumlar kısmet etsin. Sorularınız olursa cevaplayabilirm.

Maşallah rabbim size bagıslasın. Ben simdi devlete gidiyorum 3 aya kadar mecbur degistircem arastırıyorum hala Bağcılarda oturuyorum bende yakın yer arıyorum.

Maşallah rabbim size bagıslasın. Ben simdi devlete gidiyorum 3 aya kadar mecbur degistircem arastırıyorum hala Bağcılarda oturuyorum bende yakın yer arıyorum.
Öncelikle kendi doktorumu tavsiye ederim ama size uzak kalır Nisa. Bağcılar Safa yı tavsiye ederim. Birkaç arkadaşım da orada doğum yaptı, çok memnundular. Bana uzak olduğu için orayı hiç düşünmedim.

Bağcılar Safa yı tavsiye ederim. Birkaç arkadaşım da orada doğum yaptı, çok memnundular. Bana uzak olduğu için orayı hiç düşünmedim.
Halamin gelini kizlari da orada yaptı sanirim daha onlarin haberi yok söylemedik o yuzden ogrenemedim nette de pek olumlu seyler yazmiyor arada kaldim

Halamin gelini kizlari da orada yaptı sanirim daha onlarin haberi yok söylemedik o yuzden ogrenemedim nette de pek olumlu seyler yazmiyor arada kaldim
Internet Yorumlarına aldanma derim. Nisa hastanesi hakkında da kan donduracak yorumlar var sağda solda. Kesinlikle birinci ağızdan tavsiye üzerine gitmelisin. Gitmeden bilemezsin. Ama tekrar söylüyorum benim doktorum ve ekibi, doğumdan sonraki bebek hemşirelerinin ilgisi, bilgilendirmeleri, hastane odamın temizliği, düzeni, yemekleri gayet tatmin ediciydi. Yanımda annem ve kayınvalidem vardı ama onlara hiçbirşey sormadım. Allah bütün ilgilenenlerden razı olsun. 40 gezmemize de tatlımızı alıp doktorumuzu ziyarete gidicez inşallah:)

Adı neydi canim doktorun?

Medicine de bir kere acile gittim pek begenmedim açıkçası yinede sana kalmış. Detaylı için meltem hastanesini aradım gayet güzel konuşup fikir verdi arayıp görüş istersen
Meltem hastanesi şu bahçelievlerde olan mı canım oranın fiyatı çok yüksek diye duydum ama

Ben daha yeniyim ama doktorumu belirlemem lazım hala arastiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…