kızlar dış gebelik takibimi merkezim kabullenmedi:((((

xxyakamozxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
45
1
36
Bursa
transferin 11.günü değer 24.6 sonhra 49.9 daha sonra 24.9a düştü tekrar bakıldığında 57.7 iki gün sonra 74.7 oldu bugünde 102 oldu.kesin dış diyolar.ama dr. biz merkezde dış gebelik takibini yapmıyoz deyip beni hastaneye sevk etti kadın doğumda çalışan tanıdık dr. gittim oda bugün beni ultrasyona koymadı perşembe gel dedi...merkezi aryıp diyozki ulttrasyonda bi baksanız yok olmaz diyolar.ben bu durumu anlamadım benm gibi olan varsa yardım lütfen...

Selam canim oncelikle gecmis olsun hangi merkezde tedavi oldunki kabul etmediler.Acaba degerin yukselirmi kacinci gun embriyosuydu Rabbim yardimcin olsun insallah sevgiler.

valla merkezini tebrik ediyorum canım!!!!!!ayrıca hangi merkez olduğunu da çok merak ettim doğrusu!!!!
rabbim yardım etsin sana dış gebelik değildir inşallah diycem ama değerlerinde dış gebeliğe benziyor...
nerde oturuyosun bilmiyorum ama araştırma hastanesine gitmeni tavsiye ederim...
bende dış gebelik geçirdiğim için seni anlıyorum...benim değerler 3000 lere çıktığı halde kese gözükmemişti...şimdi senin bakılsada belli olmaz değerler 1500 ü geçince kese gözüküyor normalde o yüzden değerlerin yükselmesine beklerler bakmak için...
inşallah kolayca atlatırsın ne diycemide şaşırdım...

ne demek takibini yapamıyoruz, doktorun kimse yine o takip yapmak zorunda, böyle başından atamaz, takip edip kesin dış gebelik kararına bağlayıp sonrada ne gerekiyorsa yapmak zorunda. yani iğneylemi gidecek yoksa operasyonmu gerekecek yapmak zorunda.
çok geçmişolsun canım, hakkında hayırlısı diyorum. doktoruna sinirlendim.

ayyy vallahi sinirden deli oldum yaaa...
arkadaşlar gittiğiniz merkezi iyi seçin valla...biz onlara canımızı emanet ediyoruz...
sabahta haberlerde izledim şok oldum tüp bebek yaptırmya giden çifte yanlış bişeyler uygulamışlar kadının kolu kesilmek zorunda kalmış..kolla ne işleri vardıda oldu bilmiyorum...kasap olmuş bu tüpçüler...
benden size tavsiye tam teşekküllü hastane olanları seçin çocuğumuz olmuyo diye bizim canımız kıymetsiz mi yaaa..
allah yardımcımız olsun daha neler görcez bilmem...

çok sağolun arkadaşlar inanın bende çok üzgün ve sinirliyim ben bursada oturuyorum...bursa tüp bebek merkezi ne gittim hemde çokkk güvenmiştim.dış gebelik korkusu yaşadığımız günden beri beni tanıdığı doktora gönderdi.kadın doğum hastanesinde dr. dış gebeliklerde çok başarılımış.öyle söylendi((bu arada benm 5.günü transferi idi.biliyorum şu anda kese falan görünmez ama çok çaresiz kaldım bi gün apar topar ayrı ile hastaneye kaldırılmak istemiyorum...çok korkuyorum çok allah yardımcımız olsun....

sakin olup doğru adımlar atmalısın, öncelikle testi daha kaç kere tekrar edeceksin?
ben olsam onların başlarının etini yerdim ve benimle gerektiği gibi ilgilenmelerini isterdim. öbür doktor kimse sana aracı olsunlar en azından.
embriyo iyice tüp içine yerleşip büyürse tüp yırtılması diye birşey var. allah korusun gözün korkmasın ama takipte geç kalmamak çok önemli.
bazen birtakım iğnelerle gitmesini sağlıyorlar ve operasyona gerek kalmıyor yeterki geç kalınmasın.
olmazsa dedikleri doktorada bir görün ama oraya gitsen bile onların sevkiyle olsun. sonradan biz oraya git demedikde der böylesi adamlar.

yıldız canm aynen öyle yaptım bugün doktora onların referansı ile gittim perşembe günüde gidicem tekrar kana bakılacak.benm korkumda zaten geç kalınması allah korusun.diğer tüp bebek merkazindeki dr.lar laparoskopi yada ne bileyim diğer işlemleri yapıyolarmış.hemşirelerim çok iyi ama herşey hemşire ile bitmiyo maalesef.ama bu bana çokkkkk iyi ders oldu bundan sonra ki seçimimi çok daha iyi yapıcam inşallah...

çok büyük geçmiş olsun canım hiç şakaya gelir bir durum değil bence biran önce işinin ehli bir doktora danış.. bursada tedavine devam etmeyi düşünürsen burada her türlü sonuçtan sonra senin yalnız bırakmayacak asla hemşireyle yada sekreterle değil doğrudan kendisiyle muhattap olabileceğin çok kıymetli doktorlar var.. bununla geçmiş olsun kendine bir bilim insanı bulup kendini ona teslim et böyle tüccarlara değil..

valla arkadaşlar çoğu kişi devlet hastanelerine atıp tutuyor.özele dünya para döküyorlar sonrada binbir problem.onların tek derdi para işleri bebeği yerleştirene kadar sonra niye olmadı yada niye böyle umurlarında değil.ama tuttumu kendi başarıları bebeği sanki kendileri yaptı.allah verdi bizde vesile olduk demiyorlar.
ben devlet hastanesinde oldum tedavimi çokda memnumun.sürekli biz aracıyız dedi doktorum.orda bebeği tutmayan arkadaşlar vardı onlara neden tutmadı diye işlemlerine devam ettiler teslerini yaptılar.benim 6 aylık nerdeyse bebeğim keseyi gördükten sonra başka haztaneye geçtim ben ama hala arıyorlar sürekli nasıl gidiyor diye.şimdi ssk ile anlaşması olan özel bir yere gidiyorum aslında devlet hastanesinde devam etmek istedim ama çok kalabalık ve benim zamanım yok özeldeki doktorum erken doğum falan olursa sakın gelme buraya diyo açık açık devlet hastanesine git diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…