dün dişimi çektirdim bunun yerıne ılmplanta yaptıracagım.. sızın uygun ve memnun kaldıgınız bır yer varmı dun doktorum bana 2200 tl ye olacagını soyledı en son kalıte ımplantın stramann dıye bı marka en ıyı ımplantmıs bundan yaptırmak ıstıyorum ankaradayım ankarada ıyı bır cerrah arıyorum.
Geçmiş olsun canım. Ben de dişimi çektirdim ama köprü yaptırdım.
sen implant yaptıracaksan eğer bir diş hastanesinde yaptır derim ben. ben olsam özel muayenehanelerde implant yaptırmam.
Bende 20 lik gömülü dişlerimi çektiriyorum.
Eğer İstanbulda oturuyorsan benim gittiğim yeri tavsiye edebilirim.
Özel Aydın Üniversitesi Diş Fakültesi Hastanesi Florya Yerleşkesi.
Ben İstanbul'da yaptırdım. Bir diş için alt yapıya 700 euro porselene 150 euro yani toplam 850 euro verdim. Bir de ucuz olanlar vardı onların alt yapısı 400 euro idi ama ben bir kere yaptıracağım en iyisi olsun dedim. Son derece memnunum ve kendi dişim gibi kullanıyorum. İmkanın varsa en iyisini yaptır ucuz olanlarda sıklıkla sorunlar çıkabiliyormuş diye bir kaç kişiden duydum.
Ben avrupda 500 euroya yaptim en iyi kaliteden, coooook memnun kaldim, hiiic acimadi bile, cok ii gecti implant. Suan sanki gercek disimis gibi yemek yiyorum cok rahat :) eski disimden daha iyi
Ben avrupda 500 euroya yaptim en iyi kaliteden, coooook memnun kaldim, hiiic acimadi bile, cok ii gecti implant. Suan sanki gercek disimis gibi yemek yiyorum cok rahat :) eski disimden daha iyi
gerçekten hiç mi acımadı
kardeşim üstüste ağrıkesiciler içti
yanak şiş gece uyuyamadı ağrıdan ya dikiş yerleri yada vidanın çeneye yerleştiği kısım
eğer bunlar olmadıysa çok iyi o dişçileri bize de gönderin avrupadan
buradan çıkan sonuç dişçiyi iyi seçmek gerekmiş
ben Ankara'da Dentiron diş kliniğine yaptırmıştım, orda İlker bey var kendisi çok profesyonel ve titiz biri sadece Straumann marka implant yapıyor ve başka markaya asla güvenmiyor, Ankara iseniz şiddetle tavsiye ederim
Benim de agzimda su an dikisler var , 3 gun once yaptirdim. Yaptirmazsan bikac yil sonra cenede kayma vs oldugunu duydum, ve surekli tek taraflı yemek yemekten ilerleyen yillarda surekli kullanilan tarafta koselesmis bir görüntü olusuyomus yüzde. ama yapilmasi şart bence , kolay bi operasyon. Sadece ilac vs dikkatet ve dikisli tarafin üzerinde uyuma o zaman sisiyo. Arkdasim da yaptirdi , uzerine uyuyunca baya sismisti yüzü.
Ben ankarada oturuyorum, dentironu biliyorum,orada yaptıran arkadaşlarım var çok memnunlar, ameliyatın çok kısa sürdüğünü söylüyorlar,benimde bir eksik dişim var.dentironu deneyeceğim
ben Ankara'da Dentiron diş kliniğine yaptırmıştım, orda İlker bey var kendisi çok profesyonel ve titiz biri sadece Straumann marka implant yapıyor ve başka markaya asla güvenmiyor, Ankara iseniz şiddetle tavsiye ederim