demekki evlilige hazir degilsiniz bu eziyeti krndine yapma5 yildir birlikteydik 8 ay once nisanlandik. Kıskanıyordu ondan izin almadan bir yere cikamiyordum. Sinirlendiginde hakaret kufur ediyordu. Sabrettim ama sabrim taştı. Bana defol git sktr ol git dedi bende bitirdim aileme dedim. Annem artik istemiyordu. Bugünde dedik annesine bitirdigimizi. Kadin beni sucladi. Sen nisandan sonra degismissin ozgur olmak istemissin diye. Ben annemle dahi bir yere gidemiyordum. Masraf yaptik o bu diye beni sucladilar. Oglun bana dostum diyor demeye getirdim erkektir hepsi der diyor sinirden basim çatlıyor. Dogru olanimi yaptim. Ben evden cikip arkadasima gittim diye beni engelleyip onune gelen ne kadar kiz varsa eklemis. Sevmek bu mu? Kalbim cok acıyor ya
Yeniden sevebiir miyim ileride ? Yeniden mutlu olabilir miyim ?Bu yaptigi daha ziyade karaktersizlik. Sevmek baska bisey.
Orsbu yani orasi yanlis olmuss..Dostum kısmını anlayamadım.
Geçmis olsun kurtulmuşsunuz, verdiğiniz emeklerin acısını hissediyorsunuzdur ama zararın neresinden dönerseniz kardır. Merak etmeyin daha mutlu olacaksınız.
Evlenince duzelir diye düşündüm. Ama yok olacağı yok. Adam 2 haftadir cabalamadi bile. Aramadi yazmadi. Annesi arıyor sadece oda 2 kez aradi gerci...Iyi yapmışsınız hiç içiniz acımasın 5 yıl nasıl dayandınız? Dua edin evlenmeden yüzünü göstermiş. Verilmiş sadakaniz varmış.
Ayrıca oğlum haksız diyecek değil ya tabi ki size suç atacak. Boşverin size saygı duymayan insanın ailesinin de ne dediğinin önemi olmasın..
Kadına diyorum ki oglun bana orsbu diyo. Amaan hangimiz duymadik diyohayatinda verdigin en dogru kararlardan biri olms。 erkek anneleri araya ayrilik girince bi yerleri ayri oynuyo。
Ka
Kadına diyorum ki oglun bana orsbu diyo. Amaan hangimiz duymadik diyo
Sende mi ayrıldınbunlar hep boyle hazimsiz sen yine ucuzz kurtulmusun。benimkinin soyledikleini bilsen anlasilan kendi cok duymus ve o sifati yapistirmis kendine
Doğru olanı yapmışsın . Uzatmaya gerek yok5 yildir birlikteydik 8 ay once nisanlandik. Kıskanıyordu ondan izin almadan bir yere cikamiyordum. Sinirlendiginde hakaret kufur ediyordu. Sabrettim ama sabrim taştı. Bana defol git sktr ol git dedi bende bitirdim aileme dedim. Annem artik istemiyordu. Bugünde dedik annesine bitirdigimizi. Kadin beni sucladi. Sen nisandan sonra degismissin ozgur olmak istemissin diye. Ben annemle dahi bir yere gidemiyordum. Masraf yaptik o bu diye beni sucladilar. Oglun bana dostum diyor demeye getirdim erkektir hepsi der diyor sinirden basim çatlıyor. Dogru olanimi yaptim. Ben evden cikip arkadasima gittim diye beni engelleyip onune gelen ne kadar kiz varsa eklemis. Sevmek bu mu? Kalbim cok acıyor ya
Olursun bacım kurtulmuşsun sen dua etki Rabbim kurtarmış evlenmeden bitmiş ne takıntılı biriymiş ya sende hayatı gezmeye eğlenemeye hakkın var yazık etme kendine sende yaşa hayatını boşver onlar gerçek yüzünü göstermiş işte senı annene bile güvenmeyenden hayır gelmz üzülmeye değmez git çalış hayatına başla onunla ilgili herşeyi ckar hayatındanda ilerde daha çok mutlu olacaksın güven kendineYeniden sevebiir miyim ileride ? Yeniden mutlu olabilir miyim ?
Ozguvenim yerle bir resmenOlursun bacım kurtulmuşsun sen dua etki Rabbim kurtarmış evlenmeden bitmiş ne takıntılı biriymiş ya sende hayatı gezmeye eğlenemeye hakkın var yazık etme kendine sende yaşa hayatını boşver onlar gerçek yüzünü göstermiş işte senı annene bile güvenmeyenden hayır gelmz üzülmeye değmez git çalış hayatına başla onunla ilgili herşeyi ckar hayatındanda ilerde daha çok mutlu olacaksın güven kendine
eekek arkadasimdi benim。 tum ailelerin bildigi birlikte anasiyla gezdigim。cocuk beni aldatti tayinle baska ile gitti。tepki gosterince ki kizla gordum hakliyim tepkimde。anasi kimle yattin geldin dedi cocukta 4 sene onceki sevgilim rahatsiz ediyor diye savciliga verdi。bir hafta oncesinin seni seviyorum mesajlarini unuttu herhaldeSende mi ayrıldın
Vay bacım vay ilerde cok pişman olursun kesinlikle barışma biraz zaman alacak ama iyiki ayrılmışım diyeceksin evlilik göründüğü gibi değil cok zor kendine güven dua et bol bol uğraş bul kendine merak etme alışırsın zamanlada unutrsun ilerde cok mutlu olursun sana saygı duyan güvenen seni seven biriyle de tanışırsın korkma erkek çok denk gelir illakiOzguvenim yerle bir resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?