Kızlar doğum mu yoksaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi Asbei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.324
248
Selam kızlarr gebeliğin 37. Haftasındayım sabahtan beri nişan büyüklüğünde ve kıvamında ama sarı akıntı geliyor. İki üç kere büyük büyük sarı renkte geldi. Üstelik de çok kötü bi kokusu varr. Bu doğumun işareti mi? Renksiz nişan olur mu? Doktora gitmem gerekir mi. Lütfen acil cevap bekliyorum:emir_bebek::110::KK17:

Benim bildiğim nişan kandır. Enfeksiyon kapmış olmayasınız? Ama tabiki doktorunuza sorun derim.

Amonyak kokulu akıntı ise ve kesilmiyorsa suyunuz gelmiştir hemen doktora gitmelisiniz

Benim de sarımsı renkteydi, pembe değildi. Geldiği gün başka belirti olmayınca akşam yattım uyudum, sabah kalkar kalkmaz suyum geldi ve doktoru arayıp hastaneye gittim.

Herhangi bir açılma olmadığı için sezeryanla doğurdum.

Selam kızlarr gebeliğin 37. Haftasındayım sabahtan beri nişan büyüklüğünde ve kıvamında ama sarı akıntı geliyor. İki üç kere büyük büyük sarı renkte geldi. Üstelik de çok kötü bi kokusu varr. Bu doğumun işareti mi? Renksiz nişan olur mu? Doktora gitmem gerekir mi. Lütfen acil cevap bekliyorum:emir_bebek::110::KK17:
Suyunuz gelmiş olabilir, acilen doktoru arayın.

Benim de sarımsı renkteydi, pembe değildi. Geldiği gün başka belirti olmayınca akşam yattım uyudum, sabah kalkar kalkmaz suyum geldi ve doktoru arayıp hastaneye gittim.

Herhangi bir açılma olmadığı için sezeryanla doğurdum.
Eyvah

Tuhaf yapışkan bir şekilde gelmişti benim ilk gebeligimde. Kansız ve şeffaftı. Iki gün sonra doğum oldu.

37. haftadaymışsınız, erken sayılmaz.

Üzülmeyin, panik yapmayın. Doktorunuzu arayıp haber verin. Çok geç olmadan hastaneye gidip muayene olmanızı söyler muhtemelen.
Doktorumun numarası olsa arardım da

19 yaşında ikinci bebek mi geliyor :ıslık:
Kız daha sen çocuksun üçüncüye dikkat et bundan sonra hemen gelmesin :KK9:

Allah size bebeğinizi sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin

Benim doğumdan iki gün önce sarı nişan geldi. Ben de şaşırmış araştırmıştım sarı olma sebebini. Doğum sürecim de dediğim gibi 2 gün sonra başladı, sancılarla birlikte 15 saat sürdü. 15 saat boyunca da artarak kan geldi. Nişan bazen birkaç hafta önce, bazen de birkaç gün ya da saat önce gelebilir.

Eğer haftanız uyumluysa Doktorunuzu aramanıza gerek yok.

Doktorumun numarası olsa arardım da

Devlet hastanesine mi gidiyordunuz kontroller için?

Özel hastanelerde doktor veriyor numarasını, yani benimki öyleydi en azından.

Doğum hemen olmaz muhtemelen. 1-2 gün içinde olur. Ama suyunuz da gelmiş ve farketmemiş, idrar sanmış olabilir misiniz? Böyle bir ihtimal olduğu için acile de olsa gidip bir muayene olsanız iyi olur

Nişandan sonra suyu da gelmiş ama idrarla karıştırmış olabilir belki tuvalette falan?

Nişan gelmesi hemen gitmesini gerektirmez ama suyunun geldiğini farketmediyse sıkıntı olabilir.

Yaş olarak küçük sanırım.

Back
X