Çok böyle sümüğümsü kıvamda. Ama sarı kaç kere geldiAmonyak kokulu akıntı ise ve kesilmiyorsa suyunuz gelmiştir hemen doktora gitmelisiniz
Suyunuz gelmiş olabilir, acilen doktoru arayın.Selam kızlarr gebeliğin 37. Haftasındayım sabahtan beri nişan büyüklüğünde ve kıvamında ama sarı akıntı geliyor. İki üç kere büyük büyük sarı renkte geldi. Üstelik de çok kötü bi kokusu varr. Bu doğumun işareti mi? Renksiz nişan olur mu? Doktora gitmem gerekir mi. Lütfen acil cevap bekliyorum
EyvahBenim de sarımsı renkteydi, pembe değildi. Geldiği gün başka belirti olmayınca akşam yattım uyudum, sabah kalkar kalkmaz suyum geldi ve doktoru arayıp hastaneye gittim.
Herhangi bir açılma olmadığı için sezeryanla doğurdum.
Doktorumun numarası olsa arardım da37. haftadaymışsınız, erken sayılmaz.
Üzülmeyin, panik yapmayın. Doktorunuzu arayıp haber verin. Çok geç olmadan hastaneye gidip muayene olmanızı söyler muhtemelen.
Kocanı ara doktora götürsün seniDoktorumun numarası olsa arardım da
Doktora gitmeye gerek yok. Nişan doğumun yaklaştığının belirtisi. Doğumun başladığının belirtisi değil. Ama yine de doktorunuzu arayıp haber verin tabi.Çok böyle sümüğümsü kıvamda. Ama sarı kaç kere geldi
Benim doğumdan iki gün önce sarı nişan geldi. Ben de şaşırmış araştırmıştım sarı olma sebebini. Doğum sürecim de dediğim gibi 2 gün sonra başladı, sancılarla birlikte 15 saat sürdü. 15 saat boyunca da artarak kan geldi. Nişan bazen birkaç hafta önce, bazen de birkaç gün ya da saat önce gelebilir.Selam kızlarr gebeliğin 37. Haftasındayım sabahtan beri nişan büyüklüğünde ve kıvamında ama sarı akıntı geliyor. İki üç kere büyük büyük sarı renkte geldi. Üstelik de çok kötü bi kokusu varr. Bu doğumun işareti mi? Renksiz nişan olur mu? Doktora gitmem gerekir mi. Lütfen acil cevap bekliyorum
Doktorumun numarası olsa arardım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?