kızlar doğum sonrası nasıl korundunuz

sahipsizada

Bebeğim nerdesin.
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
85
0
86
Diğer
ya ben aslında ria düşünüyordumda şimdi araştırdım kayma falan oluyormuş korktum açıkçası. şimdi 3 aylık iğne düşünüyorum. iğne yaptıran varmı acaba

ben ria kullanıyorum. 10 aydır takılı. adet miktarımı artırması dışında bir sorun yaşamadım
çok büyük rahatlık
6 yada bir kontrol istiyo tabi kaydı mı kaymadı mı diye

ben senelik kontrolüme gidince yaprıtıcam kontorolünü

Son düzenleme:
Spiralde kayma derdi,iğne ve hapta hormonların bozulma derdi...Bence en iyisi kondom,hem güvenli hem de ucuz,erkekler pek hoşlanmayabılır ama kadına en az zarar veren bu bence.Yeni doğum yaptım,hamılelıkten önce de öyle korunduk,doğum sonrası da devam etmeyı düşündüğümüz yöntem bu.

Spiralde kayma derdi,iğne ve hapta hormonların bozulma derdi...Bence en iyisi kondom,hem güvenli hem de ucuz,erkekler pek hoşlanmayabılır ama kadına en az zarar veren bu bence.Yeni doğum yaptım,hamılelıkten önce de öyle korunduk,doğum sonrası da devam etmeyı düşündüğümüz yöntem bu.

bence de kondom.diğerlerinde sorun çıkabilir.ben spiralden korkuyom zaten.hamilelik,doğum,lohusalık derken zor kısmını biz çekiyoruz.beyler o kadarına da katlanıversinler.çok şükür eşim bu konuda anlayışlı

bencede en iyisi kondon bende evlendiğimden beri kondomla korunyordum doğumdan sonrada aynı şekilde devam ediyoruz hem ekonomik hem hijyenik hem hormon dengenizi falanda bozmuyor

bizde eşimle doğumdan önce"geri çekilme "yöntemi ile korunuyoduk..aslında güvenilir bi yöntem değilmiş..bunu oğluma hamile kalınca anladım:-))onun için doğumdan sonra bize kondomla korunmaya başladık..çokda rahat valla...eşimde anlayışlı allahtan

yaygın olarak kullanılmasına rağmen geri çekilme diye bir korunma yöntemi yok malesef:( ayrıca erkek açısındanda çok sağlıksız bir çok hastalığa neden oluyormuş sağlık ocağında ebe hanım anlatmıştı. kondonun koruma oranı çok yüksek fakat ilişkiye başlamadan önce takmam şartıyla yoksa ilişkinin yarısından sonra takılırsa ondanda hayır gelmiyo:)

hepsinin de zararları var. kondom da çok itici bişey ya. o ne öyle... inşallah doğumuma kadar sağlıklı güvenilir bişeyler çıkar. ben çip diye bişey duymuştum kola takılıyormuş. 6 ayda bir baktırman gerekiyormuş. onu araştırıcam çünkü kondomdan midem bulanıyor :50:

ya ben aslında ria düşünüyordumda şimdi araştırdım kayma falan oluyormuş korktum açıkçası. şimdi 3 aylık iğne düşünüyorum. iğne yaptıran varmı acaba
ben daha önce iğne vuruldum hiç tafsiye etmem aşırı kilo ve asbiyet yeptı bende şimdi spral ile korunuyorum memnunum

Back
X