kızlar doğuma gidiyorum...

ertesigxuxn

doğa'nın annesi
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2007
916
2
96
Bursa
kızlar bugün devlet hastanesine kontrole gittim normald 38 haftalığım ama 2 hafta önden gittiğimiz için doktor günün dolmuş vakit kaybetme doktorunla konuş dedi birazdan zübeyde hanıma gidiyoruz bende ne heycan var nebirşey bir tuhaf oldum bana dua edin

canım hayırlı olsun şimdiden
döner dönme bize yaz
merakta bırakma
dualarımız sizinle

Anamm kızz gidiyon mu en sonunda geldi mi vaktin....

İnşallah sağ salim sende bebişinde kavuşursunuz....

ayy canim benim yaaaa
kiyamammmsana birazdan baslarsin heyecanlanmaya
dualarimiz seninle saglikla al bebisini kucagina
bizi habersiz birakmayin
öpt seni ve bebisini

canım öncelikle hayırlısı neyse o olsun ve allah yardımcın olsun

sezaryan olacaksın galiba tam anlayamadım ama açılma yada sancı gibi bişey yazmamışsın

inşallah allah bir avazda kurtarır

kızlar mudanyadaki doğum doktoru bana günümün dolduğunu söyledi ve bursaya sevketti bebek 2 hafta önden gittiği için iri olabilir burda doğum yaptıramam riskli olabilir dedi geceden beri hastanedeydik bugün eve geldim 29unda tam 41 haftalık olucam doktorum cuma gel dedi eğer hala sancı veya açılma olmazsa sanırım sezeryanla alıcak kafam karıştı sizide meraklandırdım kusura bakmayın bu afacanın gelmeye niyeti yok offf

canım ultrasona göre mi önden gidiyor... doğum sata göre olur da... ben ultrasona göre 44. haftada sata göre 41. haftada suni sancıyla doğum yaptım... bebeğin kilolu mu görünüyo acaba... eğer kiloluysa ondan demiştir doktorun...

sevgili hemşerim.. canım benim mudanyada doğum yapmaman cok iyi olmuş.. görümcem yaptı bin pişman oldu.. sen sık dişini elbet eli kulağındadır gelir senin afacan. ama bizi de habersiz bırakma.. ben cok merak ettim simdi ya...hadi öptüm

sağolun kızlar bakalım bu cuma gidicem doktorum tekrar çağırdı ne bilim bu doktorlar kafamı karıştırdı benim geceleri çok sancılarım oluyor ama gündz bişi yok hayırlısı olsun bakalım şubata kalmaz demişti kendi doktorum inşallah bursada olucak doğumum burda çünkü doktor her zaman yok

Hadi bakalım hayırlısı canım allah bir avazda kurtarsın inşallah bekliyoruz güzel haberlerini

ayy simdi nasilda heyecanlisindir
insallah kolay bir dogum gecirip
saglikla kucagina alirsin yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…