Doğuma Hazırlık Kızlar doğumunuz başlamadan önce ne gibi belirtiler yaşadınız??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hanımlar konu başlığı ile hiç alakası yok ama konu benim konum olduğumdan soruyorum 😁😁

Sizin bebeklerinizin uyku düzeni ilk aylarda nasılsa öyle mi devam etti yoksa sonradan değişti mi??

Benim ki gece saat 12 de uyanıyor sabah ezanı okununca karnını doyurup uyuyor.. Sabaha kadar asla uyuyamıyorum..😣😣 Gündüzde sürekli uyuyor.. Gece gündüz ayrımını yapsın diye gündüz beşiğe bile yatırmıyorum gün ışığı gelecek şekilde yatırıyorım, gece odasında karanlıkta tutuyorum falan daha neler neler ama fayda etmiyor.. Şuan mesela gözü yeni dalıyor (inşallah) 🥴🥴🥴2 aylık olacak hala aynı..

Valla canım ilk doğumda su geldi açılma yoktu suni sancı verdiler saat 10 da gittim akşam 7 de doğdu.Ikincisindede su geldi suni sancı verdikten sonra en fazla yarım saat içinde doğdu.
Biraz alakasız ama açılma olmayınca suni sancı verilince açılma oluyor mu? 37+6 haftalık hamileyim 1 cm açılma var stres basıyor ya açılmazsa diye birde suyumda azalma varmış tam sınırdaymış😞

Evet öyle gerçekten ama benim pek bi doğum anım olmadı.. Hiçbirşeyim yok gibiydi doktora gittim açılma var dediler hastaneye gitmem ile bebeğimi kucağıma almam toplamda 2 saat sürdü 😂😂🤭

Peki bu konuyu açtıktan kaç gün sonra geldi bebiş 😀

Biraz alakasız ama açılma olmayınca suni sancı verilince açılma oluyor mu? 37+6 haftalık hamileyim 1 cm açılma var stres basıyor ya açılmazsa diye birde suyumda azalma varmış tam sınırdaymış😞

Açılma olmayabilir, eğer olmazsa sezaryene alırlar. Sakin ol, doktorunu dinle hareket falan verdiyse yap ☺️

Valla canım benim ilk oğlumda suyum geldi .Dr eliyle suyu tamamen patlattı .Sabah saat 10 da gittim akşam 7 de doğurdum suni sancıyla .Büyük ihtimal açılır açılmazsa sezeryan olur sanırım .Öyle tanıdığım vardı. Çok sancı çektim açılmadı sezeryan a aldılar dediydi .Açılma varsa bugün yarın doğurursun çok hareket etme bence geç doğsun..

Back
X