kızlar doğurdummmm

Gözün aydın... Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin oğluşuna... yinede dikkat et sezeryanlısın soğuk havalarda üşütme sakın... oğluşunuda öp benim için bebiş kokusunu özledik valla :)))

gözünaydın canım bebişini sağlıkla huzurla büyütürsün inşallah darısı sitemizdeki bebek isteyen herkesin başına inşallah

allah analı babalı büyütsün canım allah uzun ömürler versin sağlıklı sihhatli sanada geçmiş olsun a.s.

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN GÜLE GÜLE BÜYÜT OĞLUŞUNU CNMa.s.

gözün aydin canin allah anali babali büyütmeyi nasip etsin.hemen nasil ayaga kalktin kiz ben 4 gün ayaga kalkamadim.allah kurtarmis.cok sevindim senin adina öptüm

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün. maşşallah oğlunu kokla benim için rahat bir doğum olmasına çok sevindim

gözunaydin canim senin icin sevindim allha kerkeze annelik duygusunu tattirsin ins annali babali buyusun bebesin isteyen herkeze versin kurban oldugum allha

allah analı babalı büyütsün.

ayy canım yaaa.nasıl tatlıdır o şimdi.rabbim analı babalı büyütsün canım benim........

ya kizlar benide heveslendiriyosunuz sorunlu dogum yasamasam bende derimki yapiyim ,bende 3 tane var rabbim isteyen herkese versin bu arada dogucaklar bir nefeste kurtulur ins.dogurmus olanlara allah kolaylik versin hayirli evlat olmalarini nasip etsin ins

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına

gozun aydin guzelim:teytey::teytey:cok sevindim sag saglim kurtulduguna rabbim ikinizide korusun .insallah cok kolay buyuttursun bebesinibenim icinde op oldumu canim.

kızlar hepinize teşekkür ediyorum.darısı hepinizin başına sağlıkla sıhhatle dünyaya gelirler inşallah. içinde korkuları olan arkadaşlar için söylüyorum bu kaygıların hepsi bo. doktorunuza güvenin. bende çok kaygı yaşadım ve sonuçta çok sağlıklı ve tıpkı drum dediği gib bir bebişim oldu. resmlerini koymaya çalışacağım:))yalnız emzirm olayı çok karmaık bişiy. dün tm gece uykusuzdum kızlar hazır olunnnnnn:))

CANIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN
GÖZÜN AYDIN

geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Canim tebrik ederim Allah anali babali buyutsun.Darisi bizlerin basina canim.Cennet kokulunu bizlerin yerine op tamammi canim.

Canım aylardır girmiyorum siteye beni unutmuşsundur ama mesajını okuyunca tüylerim diken diken oldu.Allah analı babalı büyütsün.Ben de salı günü yani 12.02.2008 de swpinal sezeryanla Allahın izniyle oğlumu dünyaya getireceğim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…