kızlar dondurulmus transfer

karamel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
879
11
118
İstanbul
dondurulmuslarıyla hemen negatıfı alıpda yapan varmı hamıle kalan
bı de nasıl yapılıyor dondurulmusla
sız ne zaman yaptınız

dondurulmuslarıyla hemen negatıfı alıpda yapan varmı hamıle kalan
bı de nasıl yapılıyor dondurulmusla
sız ne zaman yaptınız

karemel marhaba ben yeni başladım ence adetinin 21 günü lucrın başlanıyo daha sonra adetinin 2. günü dr. gidiyosun tahlil yapılıyo sanırım hap başlanıyor ...... adetinin 18 günü tıransfer yapılıyor.

bana dr sadece burundan spreyle verdii baskada birsey yokkk ve adetimin 3 gunu cagirdi sanirsam bu spreyl rahimi kalinlastirip ve adetimin erken olmasini sagliyorr

merhaba canım.dondurulmuşlarınla negatifi aldığından 1 adet sonra başlayabilirsin.ilk olarak adetliyken gidiyorsun rahim kalınlığın ölçülüyor ve östrojen preparatı(hap sprey yada bant şeklinde olabilir) başlıyorlar sana.sonra düzenli aralıklarla rahim kalınlığını ölçmeye çağırıyorlar ve uygun kalınlığa ulaştığında dond.embriyolarını çözüp aynı gün transfer yapıyorlar.sonrada bildiğin gibi mucizeni bekleme sürecin başlıyor.

üzüldüm canım...inşallahh dondurulmuşlarınla hamiş olursun sende.şimdi adet olduğun zaman dr.una gideceksin herşey yolunda mı diye.o senin için en doğru zamanı söyler zaten.ama bir sorun yoksa bir ay sonraki adetinde başlayabilirsin.

Back
X