Kızlar dopplerde gözukmeyip gözle gorulen zayif kalp atımı

Excalibaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
577
347
53
Kizlar gecen hafta 6+3 te emrbiyo zar zor gozuuktu
Bugun 7+2 embriyo net ama dopplerde kalp atisi gozukmedi gozle gordu kipirdanma var cumartesi bakalim pit pit gormezsek sonlandiririz dedi hatta cumartesi aç gel bile dedi bu kadar emin yani kizlar yardim boyle durumda olan var miii

Üzülme canim.ben ayni dertten kaybettim bebegimi.ama benimkinde hic kalp atısı yoktu.sende gözle görunür bisey varmiş.ins kalp atısları olur.sıkıntı yapma.Allah büyüktür

Var dedi ama umutlu degil maalesef İnsallah canim
Sıkıntı yapma.bende seninle aynı dönemlerden geçtim.
Sana bi tavsiye versem nasıl olur diye dusünuyorum.benim bebek de geriden geliyordu.gelismemis.doktorlar kan pıhtılaşmasindan süpheleniyor.acaba diyorum ki hergün 1 bebe aspirini mi alsan.zarari olmaz.hemde bebeğe giden damarlards bi tıkanıklık olmasinı engeller.doktoruna hemen bi sor canim.hićbisey icin gec olmasin.

Sıkıntı yapma.bende seninle aynı dönemlerden geçtim.
Sana bi tavsiye versem nasıl olur diye dusünuyorum.benim bebek de geriden geliyordu.gelismemis.doktorlar kan pıhtılaşmasindan süpheleniyor.acaba diyorum ki hergün 1 bebe aspirini mi alsan.zarari olmaz.hemde bebeğe giden damarlards bi tıkanıklık olmasinı engeller.doktoruna hemen bi sor canim.hićbisey icin gec olmasin.

Yok ya ben de saglikciyim da daha ilk gebelik korunmayi birakali ilk ay cok abartili olur hayirlisi olsun tesekkur ederik destegin icin

Kizlar gecen hafta 6+3 te emrbiyo zar zor gozuuktu
Bugun 7+2 embriyo net ama dopplerde kalp atisi gozukmedi gozle gordu kipirdanma var cumartesi bakalim pit pit gormezsek sonlandiririz dedi hatta cumartesi aç gel bile dedi bu kadar emin yani kizlar yardim boyle durumda olan var miii
geçmiş olsun aynı şeyi ben de yaşadım.
inşallah bebğiin seninle kalır

Back
X