Kızlar dua edin nolurrr :((

tullymakker

rüzgarınannesi
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
157
8
96
Ankara
Regl olmama bir gün var,doktora sordun kanda çıkar mı diye,çıkar dedi kan verdim geldim şimdi 15:30 da sonucu alacağım,hayatımın en uzun 3 saati...Çok heyecanlıyım,nolur dualarınızı eksik etmeyin.Allah herkese hayırlı evlatlar versin şu cuma saatinde dualarımızı kabul etsin inşallah. :94:

canm ins ya.pozitif cikar.haberi alinca mutlaka bizede haber ver.bak bende cok heyecanlandim simdi.hakkinda hayirli sonuclar diliyorum

canım inşallah pozitif çıkar.dualarım seninle.. beklemenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim.ben sonucumu alana kadar hatim indiriyodum neredeyse:))sonucu bizede bildir tamam mı

Regl gecikmeden yapılan idrar testleri negatif gösteriyor boşa yapma dedi doktorum.Ama kanda kesin belli oluyormuş.O yüzden idrar testi yapmadım.Şu an kalbimin atışını taaa karstan duyabilirsiniz :52:

Regl olmama bir gün var,doktora sordun kanda çıkar mı diye,çıkar dedi kan verdim geldim şimdi 15:30 da sonucu alacağım,hayatımın en uzun 3 saati...Çok heyecanlıyım,nolur dualarınızı eksik etmeyin.Allah herkese hayırlı evlatlar versin şu cuma saatinde dualarımızı kabul etsin inşallah. :94:

hakkınızda hayırlısı olsun ...ALLAH kucağınızı boş bırakmasınn...bu cuma gününde dualarınızı kabul etsin...inş iyi haber verirsiniz..

umarım canım allah sana ve hepimize sağlıklı bebekler versin aminnn..

Kan testi negatif çıktı :(

Ama rahim duvarı çok kalınlaşmış,geç yumurtlama olmuş olabilirsiniz.Hamile değilsiniz diyemiyorum dedi.Ama kesin hamilesiniz de diyemem diyor.Regl olmanızı bekleyeceğiz bir hafta gecikme olunca tekrar test yapacağız.

Yumurtalıklarımda sancı başladı.Galiba regl olcam :((

Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :((

Kan testi negatif çıktı :(

Ama rahim duvarı çok kalınlaşmış,geç yumurtlama olmuş olabilirsiniz.Hamile değilsiniz diyemiyorum dedi.Ama kesin hamilesiniz de diyemem diyor.Regl olmanızı bekleyeceğiz bir hafta gecikme olunca tekrar test yapacağız.

Yumurtalıklarımda sancı başladı.Galiba regl olcam :((

Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :((

beta hcgde ne yazıyor canım ???

hiç bir değer yazmıyor :S

<2.0 yazıyor bir yerde yanında * yazıyor. :(

2.00 çıkmış negatif doktor sana öle diyince biraz yüksekmi die merak ettm hayırlısı olsun üzme kendinii bende buay cok umutlanmıstım çünkü adette olmadım hem 10 gün geciktim hemde 10 sonra sadece 3 günlük lekenmem oldu ama testler negatiff ALlah'ım bizimde meleklerimizi göndericek inşallah ..

2.00 çıkmış negatif doktor sana öle diyince biraz yüksekmi die merak ettm hayırlısı olsun üzme kendinii bende buay cok umutlanmıstım çünkü adette olmadım hem 10 gün geciktim hemde 10 sonra sadece 3 günlük lekenmem oldu ama testler negatiff ALlah'ım bizimde meleklerimizi göndericek inşallah ..

İnşallah canım yaaa,bu ay kesin tutturduk demiştim,bir de böyle mide bulantısı yorgunluk baş dönmesi filan olunca çok umutlanmıştım :(

Neyse çalışmaya tam gaz devam :1:

Canım ben 2007'de hamile kaldım.kan pıhtılaşması yüzünden 6 aylık bebeğim karnımda öldü.ondan sonra hiç cesaret edemedim tekrar denemeye çünkü o dönemi çok zor atlattım.İşte şimdi bu korunmadan geçirdiğimiz ilk aydı.Yani bir aydır deniyorum daha ,çok yeni :)

Back
X