Kızlar dua edin nolurrr :((

hayırlısı olsun ...üzülmeyin daha önce hamile kalmışsınız sanırım bu çocuğunuz olmıcagı anlamına gelmıyor...bıraz sabır lütfen ben nelerini gördüm ilk 2 çocuğu karnında ölüp sonra 2 çocuğu olanlar...ALLAH hakkınızda hayırlısı neyse onu versin...

kızlar bende kasımda başlayacağım çalışmalara Allah ım herkese banada hayırlı sağlıklı uzun ömürlü tez zamanda evlatlar verdin amin amin amin

Kızlaaaarrrr :))))

iki gün geçti regl olmadım hala. idrar testi negatif çıkıyo,doktorum bi kan ver kanda çıkabilir dedi,şimdi kan verdim,5 buçukta alıcamm..yine heyecanlandım,dualarınızı eksik etmeyin nolurr,öptüm hepiniziiii mujxxxx

Canım ben 2007'de hamile kaldım.kan pıhtılaşması yüzünden 6 aylık bebeğim karnımda öldü.ondan sonra hiç cesaret edemedim tekrar denemeye çünkü o dönemi çok zor atlattım.İşte şimdi bu korunmadan geçirdiğimiz ilk aydı.Yani bir aydır deniyorum daha ,çok yeni :)

canım forumda gezinirken gördüm bende pıhtılaşma derdinden muzdaribim bu ay ilk kez denedim adetimi bekliyorum henüz umarım iyi haberlerimizi paylaşırız

Back
X