Dr.Nihat Dik'in yerinde yaptırdım farklı bir doktora memnun da kaldım fakat dudaklarım da topaklanmalar mevcut hâlaBen de cok begendim, nereden yaptirdiniz acaba
Ben 1 ml gibi elasty marka yaptırmıştım ilk ay minik minik dudak iç kenarında hissettim ama sonra kendiliğinden geçti. Gözle belli olmuyorduselamlar evet hala topak topak, bir türlü gitmedi. Dudaklarımı beğendimm ama dudaklarımdaki topaklıklar belli oluyor öncekine göre daha az tabi ama doktoruma sordugumda normal olduğunu masaj yapmamı söyledi fakat masaj yapmayıp dudakları pürüssüz olan çok kişi var. Ben yapmaya da korkuyorum. Sinirim bozuluyor
Siz de topaklanmalar var mıydı?
Kaç ay kaldı dolgunuz? Benim üst dudağımdaki bir pütürcük indi tamamen, geçiyor sanırsam yavaştan ama insan bu kadar uzun süreden sonra dudak inmeye basladıkca inmesine sinir oluyorBen 1 ml gibi elasty marka yaptırmıştım ilk ay minik minik dudak iç kenarında hissettim ama sonra kendiliğinden geçti. Gözle belli olmuyordu
ben sizden çok sonra yaptırdım, dudağımda azıcığı kaldı. sizin son durum nasıl acaba?Kaç ay kaldı dolgunuz? Benim üst dudağımdaki bir pütürcük indi tamamen, geçiyor sanırsam yavaştan ama insan bu kadar uzun süreden sonra dudak inmeye basladıkca inmesine sinir oluyor
Merhaba 4-5 tane varben sizden çok sonra yaptırdım, dudağımda azıcığı kaldı. sizin son durum nasıl acaba?
Gözünün alışması için zaman lazım, ayrıca zamanla o ilk dolgunluk geçiyor. Evet ciddi bir fark var , ben böyle aşırı fark olmaması için çok az yaptırdım dolguyu , sadece 2 kişi sen dudağına bişey mi yaptırdın dedi. Diğerleri hiç anlamadı bile , sadece sen bi gençleştin dediler.Çevremde cogu kisi gerek yoktu senin dudakların zaten dolgundu olmamıs yada hicbir şey demeyenler oluyor. Ben beğendim açıkçası ama benim üst dudağımın çevresi cok etliydi o yüzden dudakta kalkınca otomatik o ette belirginlesti, zaten normalde de o kısım etli olduğu için. Bıyık gibi duruyor
Dudağımda kücük kücük topaklar var hala yavastan geçmeye başladı.
Öncesi-sonrası bir bakın bence. Bu arada eski dudaklarım gözüme aşırı ince gözüküyor
Doğal hali çok daha güzelmiş bence neden yaparsınız ki bu kötülüğü o güzelliğinizeÇevremde cogu kisi gerek yoktu senin dudakların zaten dolgundu olmamıs yada hicbir şey demeyenler oluyor. Ben beğendim açıkçası ama benim üst dudağımın çevresi cok etliydi o yüzden dudakta kalkınca otomatik o ette belirginlesti, zaten normalde de o kısım etli olduğu için. Bıyık gibi duruyor
Dudağımda kücük kücük topaklar var hala yavastan geçmeye başladı.
Öncesi-sonrası bir bakın bence. Bu arada eski dudaklarım gözüme aşırı ince gözüküyor
Bence yapılmış hali daha güzel olmuş ben son halini begendımDoğal hali çok daha güzelmiş bence neden yaparsınız ki bu kötülüğü o güzelliğinize
Neyse yine de güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?