Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün ameliyat oldum ama bana baya kakıknış gibi geldi. bu kalkıklığı biraz düşer mi? bir de iki deliğin arasındaki direk baya geride öyle mi olması gerekiodu?
kızlar çok sağolun. resmen bunalımdayım neden ameliyat oldum ki diye ağlayıp duruyorum. hadi oldum neden çok az müdahele edin demedim diye içim içimi yiyor. Benim burnum da hafif kemer vardı burun ucum genişti. daha doğrusu gülünce genişliodu. nasıl cesaret edip yattım o masaya hala aklım almıo. eski burnumu ararım die çok üzülüyrum. görünen birden kesilmiş gibi kalkık bir burun. burun sırtını oymayın diye çok tembihledim burun sırtı da oyulmadıysa bilemiyorum hayal edemiyorum. bu arada drum reha yavuzer. bu site vasıtasıyla gidip ameliyat oldum olanların hepsinin de burunları güzeldi ama bilemiyorum. benimki kötü oldu galiba![]()
canım çok teşekkür ederim. ben de yaptığı burunlara bakarak cesaret aldım. inşallah dediğin gibi olur. cnm peki o dikiş izi kalıcak mi geçmicek mi?