kızlar dün test yapmıştım bugünde yaptım ilçede olduğum için kan vermeye gidemedim artimed testlere güven yok denildi ama hepsi mi çift çizgi çıkar

Merhaba evet hepsi yalancı pozitif çıkarabiliyor benim kaset test dahil 3 tanesi kıpkırmızı çıktı ama kan verdim negatifti

Evet canım hayal kırıklığı yaşadım en temizi kan vermek Artımed ve Days Doctor asla almayacağım 2 marka
Canım ben bundan bir kaç ay öncesi de yapmıştım negatif ti hep yani şimdi pozitif görünce şaşırdım sabah ilk idrarınlami yapiyordun olmama ihtimali veremiyorum kendime ama olmazsa da zaten bebeğim küçük Rabbim isteyenin kucağına versin

28 günde bir olduğunuzu var sayarsak bugün adet tarihiniz, belirtileriniz yoksa zaten yüksek ihtimal hamilesiniz,
Benim adetim normalinde düzensiz oluyo 32 güne 35 güne belirtim yok ama sadece sabah sanki bulaniyo gibiyim oda pskolojik mi diyorum kendi kendime bende hiç göğüs hassasiyeti felan yok

5 testim pozitif çıktı regl oldum. Artimed ve freely . Hamileyim sanıyordum emindim
Hepsi mi pozitif çıkar.dedim çıktı.
Yaaa benimki de öyledir o zaman çünkü ben bir hafta dir yapıyorum çünkü ilişkiden sonra pozitif silik çıkıyordu ben nasıl olur diyodum test bozuk olabilir kan vermem lazım eşim de bende istemiyorduk şimdi desem tepki vercek ben napcam bilemedim

Bilemiyorum belli olmaz sadece testlere güvenme derim Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…