- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Sagolun Allah razı olsun uykumdan uyandığımda görünce çok kkoektum geldik hastaneyeKorkma sen korkarsan kucuk savascin da dayanamaz sen dirayetli ol lutfen bise yoksa da bu korkulardan olacak ay iyi dusun bak dua ediyoruz sana
Korkma o yerlesmedir ilk gebeligin sanirimSagolun Allah razı olsun uykumdan uyandığımda görünce çok kkoektum geldik hastaneye
Evet ilk ve yaşım daha küçük o yüzdenKorkma o yerlesmedir ilk gebeligin sanirim
Hic korkma canimikinmissindir olur agir tasimissindir olur ani hareket etmissindir olur ama sen betana baktir ve lutfen dedigim gibi dusuk onleyici bir ilac iste dr da ve hep uzan dusuk tehlikesi sinyali vunlar cunku bebegin daha yerlesmedi suan o asamada amaEvet ilk ve yaşım daha küçük o yüzden
Serum taktılar beta aldılar 2 saate belli olcak kalcadan iğne oldumKanamali gecen hamilelikler cok oluyor ilacla tedavi falan edilebiliyor umarim oyledir.
Serum taktılar beta aldılar 2 saate belli olcak kalcadan iğne oldumHic korkma canimikinmissindir olur agir tasimissindir olur ani hareket etmissindir olur ama sen betana baktir ve lutfen dedigim gibi dusuk onleyici bir ilac iste dr da ve hep uzan dusuk tehlikesi sinyali vunlar cunku bebegin daha yerlesmedi suan o asamada ama
Canim merak ettim seni kiz uyumadim nolduSerum taktılar beta aldılar 2 saate belli olcak kalcadan iğne oldum
16ydi normalde 7.34e düşmüş bebeğim düştü mü şimdiCanim merak ettim seni kiz uyumadim noldu
16ydi normalde 7.34e düşmüş bebeğim düştü mü şimdiKan kırmızı ise tehlikeli iki kere düşük yaptım ağrı oluyor
Bu biyokimyasal gebelik canim.hic uzulme onumuzdeki ay gene kalirsin ama bu saki gebelige hazirlik givi dusun artik herkezde oluyor bende de oldu16ydi normalde 7.34e düşmüş bebeğim düştü mü şimdi
Yani değil miyimBu biyokimyasal gebelik canim.hic uzulme onumuzdeki ay gene kalirsin ama bu saki gebelige hazirlik givi dusun artik herkezde oluyor bende de oldu
16 cok az zaten canim belliki kimyasal olmus ne ignesi oldun ne serumu takildi16ydi normalde 7.34e düşmüş bebeğim düştü mü şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?