Kizlar düşük mu yapıyorum acil lütfen

C

Cok üzgünüm kimseyle konuşmak bile istemiyorum
Dış gebelik mi kimyasalmi bunu mutlaka öğren ilerde tüplerinin birini alabilirler kesin alacaklar demiyorum tedbir amaçlı bı kadın doguma gir durumunu anlat detaylı muayeneden geç

Tekrar hamile kalırsın çok küçük daha yaşın bu kadar hirpalama kendini verende Allah alanda dua etmekten başka birşey gelmez elden söyleşi koly diye düşünme 3 tüp bebek denemsinin ardından 2. Bebeğime hamile kaldığında ki sevincimle avuç içine düşen kesenin üzüntüsü hala geçmiş değil ama herşey insanoğlu için bir sınav ki ben engelli oğlum için doku uyumlu embryo transfer ettirmiştir ilik nakli olabilmesi için tek embryo bölünmüş rahimde ikizdide hatta kanamam çok yoğundu kese olmadı gerektigi yerden az aşağıda dediler tek değil ikiz dediler o kanamanın içinde aglamaklautluluk arasındaki ince çizgide yedim hangi duyguya tutunacagimi bilemedim bir gece yatış verdikten sonra ertesi gün muayene ettiler bir şans verelim bebeğe diye evime geldim kanamam kesilmişti beyanda 859 iken kanamaya rağmen 1400 olmustu eve geldikten iki gün sonra doğum sancısı gibi bir sancıyla doğruldum yataktan lavaboya gittim iç çamaşırı mi indirmemle beraber. Avuç içine düştü bütün umudum hayallerim yani demem o ki herşey sabır herşey imtihan rabbimin bizim için yazdığı güzel ameller var sabırla beklemede olacağız duayla sukurle umarım birazda olsa faydam olmuştur sana Allah'a emanet olun

Ameliyatla bebegimi aldılar benden kist oluşturmuş

Ameliyatla bebegimi aldılar benden kist oluşturmuş
Geçmiş olsun yaşın çok genç üzülme canım, daha önünde yıllar var Ben de 2018’de kimyasal gebelik geçirdim 2019’da yeniden bebek istedik çok şükür oluverdi. Kimyasal gebeliğin güzel ve mucizevi tarafı şu, bebekte kromozomsal anomali varsa vücut onu daha zerre kadarken atıyor.

Aynen bende 2018de kimyasal geçirdim şimdi 30 haftalik hamileyim

Anladım canim ne kadar surede kaldın hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…