- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
Amin canım.Allah razı olsun ❤Bende okudum Allahım kabul etsin.... evladını sana bağışlasın.... Aminn....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım.Allah razı olsun ❤Bende okudum Allahım kabul etsin.... evladını sana bağışlasın.... Aminn....
Kızlar selam.Adım gülay müslumanın müslümana yaptığı dua daha makbuldür.Düşük tehlikem var.3 ihlas 1 felak 1 nas okursanız bebeğimin korunması için bagışlarsanız çok sevinirim.Okuyanlardan Allah razı olsun
Ay canım Allah razı olsun fazla fazla okumuşsun.Rabbim tüm hayırlı dileklerini dularını kabul etsin çok tesekkür ederim ❤7 ayet-el kürsi
7 fatiha
7 ihlas
7 felak
7 nas
-Gul-
Okudum canim ❤
Rabbim hayirla evladını nasip etsin
Amin cümlemizin canim ❤Ay canım Allah razı olsun fazla fazla okumuşsun.Rabbim tüm hayırlı dileklerini dularını kabul etsin çok tesekkür ederim ❤
3 ihlas 1 Felak 1 nas okudum
Okudum inşallah allahim bebeğini sana bağışlar
Okudum canım.Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah
Allah bebeğini sana bağışlasın,bende okudum. ❤
3 ihlas 1 Felak 1 nas okudum
Bu akşam bitiyor adetim okuycam inşallah duamdasin-Gul-
Okudum canm. Rabbim bebegini saglikla zamaninda dogurmayi nasip etsin..
Okudum Allah kabul Etsin ınsaAllah
Rabbim Safi ismiyle şifanı daim etsin.
Hemen okuyorum, Allah bagislasin![]()
Okudum canım
Okudum inşallah allahim bebeğini sana bağışlar
Rabbim hayirla, saglikla aldirsin kucaginiza ve gule gule büyütmeyi nasip etsin..
Allah razı olsun kızlar.Rabbim yar ve yardımcınız olsun çok teşekkür ederim ❤Okudum Allah yardimcin olsun
Amin canim senden de razi olsun inşallah güzel haberleri verirsin bizeAllah razı olsun kızlar.Rabbim yar ve yardımcınız olsun çok teşekkür ederim ❤