Kızlar düsukmü yaptim

seymabrkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2025
13
0
1
20
Reglm geçen ay 3 gün sürüp bitmisti normalde beş altı gün sürer bu ay 8 gün gecikti sekizinci günde gece saat birde lekelenme yaşadım sabah beşe kadar Pembe gibi kahverengi gibi lekeler geldi çok az bi şekilde kasigim belim ve bacaklarım ağrımaya basladi sabah 9 gibi sancidan yerinde duramiyodum bacaklarım uyuştu daha önce hiç böyle bişey yaşamadım 2 gün boyunca çok yoğun olmazsada regl gibi koyu renkte kanamam oldu

regl koyu renkte olmaz ki parlak kırmızı renkte olur. sizin kahve ya da soluk pembe gibi ise belki yerleşme kanaması olabilir… bence kan testi verin eğer gebelik durumu varsa doktor belki progestan verir düşük tehlikesi için

Düşük yapsanız o kadar erken parça gelmez muhtemelen kimyasal gebeliğe çevirirdi gelse bile büyük kalıntılı parçalar gelmesi gerekirdi belki de yerleşme ağrısı yaşıyorsunuzdur hamileliğin ilk dönemlerinde yoğun ağrı hissediliyor bahsettiğiniz pembe kahverengi şekilde lekelenme de olabiliyor eğer adet sökülmediyse kan verin bi belki de hamilesinizdir

Pedimi doldurmucsk şekilde az az koyu kırmızı kan geldi iki gün anca sürdü bitti bende anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…