Kızlar düşüncelerinizi almak istiyorum? (benim için önemli)

hannah

Önce bebeğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.968
46
358
"Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sesiz,sevgi dilsizdi..."

Sizce durum böylemi? hep düşünürüm bazen evet derim,bazen tersini iddia ederim anlıycağınız tamda çözebilmiş değilim.Siz ne düşünüyorsunuz ? tecrübelerinizden ya da gördüklerinizden fikrinizi paylaşırmısınız ?

görüşmeye başladıktan sonra ne kadar süre zarfında dedi bunu bu önemli

Valla bu göreceli bi durum . Mesela ben sevgi sözcüklerini söylemeyi severim, sevgimi ona belli etmeyi severim. Belli ediyorum, sevgimi söylüyorum diye onu sevmiyor değilim aksine çok ama çok seviyorum...Ama nişanlım çok da belli eden biri değil. Ama benim onu sevdiğim kadar o da beni seviyor eminim bundan .Peki bu söze göre onun sevgisi gercek benimki sahte gibi oluyor ama öyle değil işte :)

zırt pırt söylenmesi beni rahatsız eder, özelliğini kaybeder gibi, şuana kadar hiç seni seviyorum kelimesini daha çok duymak istediim olmadı, daha az duymak istediğim oldu ama...

hal ve hareketlerinden anlıyorsun zaten...

"Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sesiz,sevgi dilsizdi..."

Sizce durum böylemi? hep düşünürüm bazen evet derim,bazen tersini iddia ederim anlıycağınız tamda çözebilmiş değilim.Siz ne düşünüyorsunuz ? tecrübelerinizden ya da gördüklerinizden fikrinizi paylaşırmısınız ?

kişiden kişiye değişir,ama sürekli bu lafı duyarsamda o kişinin samimiyetine inanmam ,bana olan sevgisini sadece diliyle değil kalbiyle göstermesini isterim

bu iki kelime çok basitleşsede günümüzde aslında çok anlamlı ve değerli bi cümle ....
ama çok göreceli kimine göre söylendikçe değeri artar kimine görede az ve öz olmalı kişinin beklentileriyle alakalıdır diye düşünüyorum:31:

Bencede kişiye göre değişir.
Ben sevgilimi çok seviyorum bunu da ona çok belli ederim.
Tabiki o da bana ayni şekilde....
Ve ne kadar söylerse söylesin çok hoşuma gider...

arada bi sevgisini söylemeli hatta haykırmalı.. ama öyle her dakika her gün seni seviyorumu diline dolamamalı bence.. bi anlamı kalmıyorki:26: ben sevgisinin hareketlerinden gözlerinden anlaşıldığı kanısındayım tabi dediğim gbi arada bir söylemelide:16::16:

Son düzenleme:

Kişiden kişiye değişiyor bence bu canım ne yaşadığını bilemeyizki yaşanmış olaylar anılar önemli bence mesela ben eşime her saat her dakika ve her saniye hiç bıkmadan sıkılmadan onu sevdiğimi ona çok aşık olduğumu söyleyebilirm ve hergün onu nekadar sevdiğimi söylüyorum yada belli ediyorum :) bazıları laf olsun diye diyor bazıları ise gözlernn içi gülerk söylüyor :1:

ben bayılırım belli etmeye dile getirmeye içimden taşar çünkü ama lakin sevgilimin ağzından duymam ama sorarsınız ki eksikliğini hissediyor musunuz diye hayır adam belli ediyor konuşmalarıyla haliyle tavrıyla uslubuyla .:54:
oyyy sabah akşam sevdiğini söyleyen adama değişmem sevgilimi dilinde olmasın razıyım da içinde taşısın beni bi ömür :16::16::123:

Adamdan adama,kadından kadına değişir..

Adam delikanlıdır , gizlisi saklısı yoktur , açık sözlüdür , sevdiğine sadık ve duygularında samimidir. Bu sözü böyle biri söylerse , sevgisinden şüphe etmek tuhaf kaçar.

Ama adam beş para etmez birinin tekidir.Seni kırar. İncitir.Aşağılar.Yanındayken olsun yalnızken olsun gözü sağa sola kayar. Dakikada bir ''seni seviyorum''larla dolu muhabbetlere girer.İşte böyle bir adamın sevgisinden şüphe edersin..

Tabi adam olmayıpta , adammış gibi görünenlerde var. Onlar için insan sarrafı olmak gerekiyor..

Kadınlara gelince,biz kadınlar ''seni seviyorum'' sözcüğünü hissetmeden hiç bir zaman dile getirmeyiz bence. Bu benim fikrim.
Ufacık bir duygunun hareketinden bu sözü ağzımızdan işitmek mümkündür.

Tabi erkeklerde olduğu gibi,kadınların arasında da vardır öyle kaşı orası burası oynayan hatunlar.Onlara yorumda bulunmak dahi istemiyorum :)

Sadece "seni seviyorum" la olmaz... Sevgiyi duymak,görmek,hissetmek hatta tadını almak isterim.. 5 duyu organımla algılayacağım yani :21: :16:

Sürekli duymak, olmaz ama arada duymak isterim.. En beklemediğim anda.. :ssz:

sözlerden önce gözlerinde görmek isterim sevgisini.
Beni sakınmasından , saçımla oynamasından , uyurken üstümü örtmesinden, gecenin bir vakti canım dondurma istiyor diye
Çıkıp almasından hala sevdiğim çikolataları çocuk gibi cebine saklamasından anlarım sevgisini
Günde 10 kere söylemedindense her hareketinde, her bakışında görmeyi tercih ederim .

BU KONU TAMDA bana goreymıs esım cok sık mıç mıç bırı degıldır yanı ıcınden geldıgınde sevdıgını soyler ama bakıslarıyla
konusmalarıyla her daım bunu hıssettırır ve coooooook ılgı ıster ama bende bılırım nekadar deger verdıgını oyuzden cok fazla öldüm bıttım asıgım dıyen gercekten sevgısınden konusmuyor tecrubeyle sabıttır
teyzemın ask bocegı bı kocası vardı her kelımesı askım balım falan fılan sımdı bosanma asamasındalar teyzem aldatıldı.. ne yazık

Bu soze pek katildigimi soyleyemem

Cogu zaman ask patlamasiyla seni seviyorum derim ben

İcimden gelir yani, icimden gelmezse de soyleyemem hic

:) ben katılmıyorum her insan farklıdır mesela bazısı hisettirir aynen senin yazdığın gibi sessizdir.... gözler bakışlar yeter aşkı seevgiyi anlamak için ama bazısıda yani ßen gibi sürekli dile gtrerek yasarım bu sadece sevgili eş için değil arkdş aile içinde öyle:) sürekli peşpşe seni seviyorummmm dediğim oluyor:)

okadar güzel 'seni seviyorum' derki bir daha aşık olurum ona....
aşk bazen hıssetmek çogu zaman da duymaktır....
bu sozun gerçekten anlamını bilen biriyse defalarca soylese bile başka bir anlam çıkarmamalısın....
bence aşk suskunluk degil,gerek içten gerekse dıştan haykırmaktır....

Back
X