kızlar duygularını nasıl anlayabilirim?

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
ben bu pazartesi işe girdim ve girer girmez de birinden çok fena hoşlandım. hatta o kadar ileri gittim ki evlendiğimiz günü bile hayal ettim bugün birlikte çalıştık ve benim sakarlığım yüzünden bütün işleri birbirine karıştırdım biraz geç çıkmak durumunda kaldık o da beklersen birlikte çıkalım dedim sonra birlikte çıktık konuşa konuşa beni durağıma bıraktı otobüse binene kadar bekledi. bir de burnundan ameliyat olcakmış benimkide kırık dedim o da dedi ki o gözlerin altında hiç dikkat çekmiyor boşver ztn dedi tabi ben uçtum o an ama sorunum şu ki bu çocuk çok samimi herkese karşı yani acaba diyorum o samimiyetiyle söylüyorda ben başka türlü hissettiğimden mi çekiyorum o tarafa. nasıl davranacağımı hiç bilemiyorum valla traktör görmüş yılan gibi kalakalıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
traktör gören yılan kaçmaz mı daha ilk günmüş,iyi gözlemleyin,kendinizi çok kaptırmayın,hayatında biri olmadığından emin olun.

traktör gören yılan kaçmaz mı daha ilk günmüş,iyi gözlemleyin,kendinizi çok kaptırmayın,hayatında biri olmadığından emin olun.

yılan da traktörü görünce önce bir şoka giriyor demek ki 2,3 gündür birlikte çalışıyoruz sabah 10 dan akşam 6 ya kdr hiç telefonda filan konuşurken denk gelmedim aslında bazen konuşuyor ama dinliyorum hemen hocam filan diyor. kız arkadaşı varsa zaten ne halde olurum bilemiyorm bir de bugün siz çok yoruldunuz ben sizin yerinize işlerinizi halledeyiö diyecektim ama sizi de zor durumda bırakmak istemedim dedi tabi bu da hoşlandı anlamına gelmez

erkeklere güven olmaz,ilginizi anladıysa erkekler ilgiden hoşlanıp daha yakın davranabilir sevgilisi olsa bile.ben temkinli yaklaşanlardanım şahsen

Son düzenleme:
o zaman kendimi biraz geri mi çekeyim ki

yaşınız küçük gibi duruyor... daha ilk iş gününüzmüş,nedir aceleniz, daha kim bilir kimlerle karşılaşıp neler yaşayacaksınız orada,duygularınızı belli etmeyin,tanıdıkça duruma göre hareket edersiniz,politik olun biraz...

emin adımlarla ılerle derım.kendını kaptırıp sonra uzulecegıne bekle elle tutulur davranışlar sergılesın surprız olsun sana.aksı takdırde toparlamak kotu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…