Kizlar elektrik carpti cok fena , bise olur mu ??

lalegl8080

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2023
302
89
18
37
İnternetten aldığım ışıklı bir şerit vardı dekor için almıştım, fise takılıp öyle çalışıyor diğer ucunu da açık bırakmışlar ben düşünemedim o an , fise taktıktan sonra diğer ucunu avucuma bir aldım öyle bir çarptı ki bağırdım çok fazla şokla ve attım hemen elimden , koşarak toprağa sürdüm ellerimi , ama parmak uçlarımda sızlama var , psikolojik olarak mi bilmiyorum ama sanki iki kolumu da ellerimi falan güçsüz hissediyorum ama aklım hep bu konuda çok odaklandım ondan mı böyle hissediyorum bilmiyorum ...başına gelen var mı..acile falan gitmedim biseyim yok diye ...sonradan bisey olur mu ya korkuyorum

Eşim elektrikçi birçok kez başına gelmiştir haliyle. Önemli bir şeyin olmadığını düşünüyorum. İçiniz rahat etmesi için netten araştırıp elektriğin vücudunuzdan atılması için birşeyler yapabilirsiniz.saglicakla kalın...

İnternetten aldığım ışıklı bir şerit vardı dekor için almıştım, fise takılıp öyle çalışıyor diğer ucunu da açık bırakmışlar ben düşünemedim o an , fise taktıktan sonra diğer ucunu avucuma bir aldım öyle bir çarptı ki bağırdım çok fazla şokla ve attım hemen elimden , koşarak toprağa sürdüm ellerimi , ama parmak uçlarımda sızlama var , psikolojik olarak mi bilmiyorum ama sanki iki kolumu da ellerimi falan güçsüz hissediyorum ama aklım hep bu konuda çok odaklandım ondan mı böyle hissediyorum bilmiyorum ...başına gelen var mı..acile falan gitmedim biseyim yok diye ...sonradan bisey olur mu ya korkuyorum
Bence psikolojik. Ama içiniz rahat edecekse bir doktora görünün

Bana da olmuştu şu suya konulan ısıtıcı fişlerden. Hiçbir şey olmadı ama birkaç saat korkudan sanki kollarim titriyordu

Benim esimde elektrik elektronik muhendisi. Geçen sene çok kötü elektrik çarptı ama eli bile attı yanık gibi oldu ve hastaneye geçmiş pansuman için kan almışlar hemen. Büyük elektrik carpmalarinda kanda sorun olabiliyormuş. Ertesi gün tekrar gitmemizi Kan vermemizi istediler. Biz ertesi gün acile bir daha gidip kan verdik tamam sıkıntı yok dediler. Eşim kötü hissetmiyordu ama dediğim gibi elinda elektirik çıkış yaraso vardi ve iş kazası olduğu için hemen hastaneye geçmişti. Eğer kötü hissediyorsanız gidin mutlaka ben başımıza gelene kadar kan verilip kontrol edilmesi gerektiğini bilmiyordum mesela

Şimdi nasıl oldunuz bende carpilmistim

Eşim elektrikçi birçok kez başına gelmiştir haliyle. Önemli bir şeyin olmadığını düşünüyorum. İçiniz rahat etmesi için netten araştırıp elektriğin vücudunuzdan atılması için birşeyler yapabilirsiniz.saglicakla kalın...
Insalah canım eşinin başına geldi mi acaba ..acile gitmediğim için suçlu hissediyorum sanki ilerde başıma iş alarmı falan ay neler var kafamda . Araştırdım toprak su3hepsoni yaptim

ben de 3-4 sene önce çamaşır makinasından çarpıldım, kolumu içinde gezdirirken kolum bi savurdu zaten elektrikten değil korkudan bayılcak gibi hissettim. elektrik normalde çeker nasıl dışarı savruldu kolum anlamadım ama cok anlıktı belki ben anlamadım.
benim kolum bi kaç saat ağrımıştı ve sanki sırtım da. ama bikaç saat. ertesi gün hiçbişe yoktu. ayağımda plastik terlik vardı zaten belki o korudu.
bence bişeyiniz yoktur, zaten çok çarpsa başka bişe olurdu, anlardınız yani. ben de psikolojik değildi eminin kol ve sırt ağrısı oldu. toprağa falan basın mümkünse belki elektriği atmak gereklidir.

Çamaşır makinesinde para unuttum diye makineyi aniden durdurup sulu sulu içine elimi daldirmistim. Kazana avcumu yapistirinca öyle bir elektrik carpti ki resmen kendime geldim. Uyuşuk hissettim bir süre sonra geçti. Allah daha büyüklerin korusun canım

Voltaja göre değişiyor ev elektriği carpmalarindaki müdahaleyi bilmiyorum ama daha buyuklerinde musahade altinda duruyorsunuz kalp ritmine bakılıyor

Ev elektriğine kapilmamissinizdir muhtemelen kaçak sigorta varsa atmıştır .

Sizin nasıl oldu anlatirmisiniz
Şuan parmak ucu sızlamasi dışında bisey yok diğer şeyler psikolojik gibime geliyor sanki kollarim güçsüz gibi
Benimde seneler öncesi prize basmak istedim ışığı yakmak için meğer priz yerinde yokmuş elimi direkt elektriğe sokmuş oldum bayağı bı carpilmistim, parmağımda biraz yanık ölmüştü hatta, doktor gitmek aklıma bile gelmedi , sonra parmağımda düzeldi başka bir sorun olmadi

Yaa gercekten mi peki parmak uclarin sızladı mi uzun süre..şuan sadece o var bir kaç parmak ucum sızlıyor
O kadarını inanın hatırlamıyorum ama bir şey olduğunu düşünmüyorum yine de içiniz rahatlayacaksa doktora gitmenizi tavsiye ederim

Alınan voltaja bağlı olarak etkisi değişiyor. Kaslar ve kalp üzerine etkilerine etkileri olduğu için kas için kan kalp için de kan ve ekg görmekte fayda var. Eğer yarın iyi hissetmeniz gidin

Insalah canım eşinin başına geldi mi acaba ..acile gitmediğim için suçlu hissediyorum sanki ilerde başıma iş alarmı falan ay neler var kafamda . Araştırdım toprak su3hepsoni yaptim
Eşimin mesleğinden ötüru çok başına geldi ne yazık ki. Bir sure sonra geçiyor o his toprakla temasında faydasi olur.içiniz rahat olsun

Çok geçmiş olsun.

Back
X