- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 18
- 37
- Konu Sahibi lalegl8080
-
Bence psikolojik. Ama içiniz rahat edecekse bir doktora görününİnternetten aldığım ışıklı bir şerit vardı dekor için almıştım, fise takılıp öyle çalışıyor diğer ucunu da açık bırakmışlar ben düşünemedim o an , fise taktıktan sonra diğer ucunu avucuma bir aldım öyle bir çarptı ki bağırdım çok fazla şokla ve attım hemen elimden , koşarak toprağa sürdüm ellerimi , ama parmak uçlarımda sızlama var , psikolojik olarak mi bilmiyorum ama sanki iki kolumu da ellerimi falan güçsüz hissediyorum ama aklım hep bu konuda çok odaklandım ondan mı böyle hissediyorum bilmiyorum ...başına gelen var mı..acile falan gitmedim biseyim yok diye ...sonradan bisey olur mu ya korkuyorum
Şimdi nasıl oldunuz bende carpilmistimİnternetten aldığım ışıklı bir şerit vardı dekor için almıştım, fise takılıp öyle çalışıyor diğer ucunu da açık bırakmışlar ben düşünemedim o an , fise taktıktan sonra diğer ucunu avucuma bir aldım öyle bir çarptı ki bağırdım çok fazla şokla ve attım hemen elimden , koşarak toprağa sürdüm ellerimi , ama parmak uçlarımda sızlama var , psikolojik olarak mi bilmiyorum ama sanki iki kolumu da ellerimi falan güçsüz hissediyorum ama aklım hep bu konuda çok odaklandım ondan mı böyle hissediyorum bilmiyorum ...başına gelen var mı..acile falan gitmedim biseyim yok diye ...sonradan bisey olur mu ya korkuyorum
Yaa gercekten mi peki parmak uclarin sızladı mi uzun süre..şuan sadece o var bir kaç parmak ucum sızlıyorBana da olmuştu şu suya konulan ısıtıcı fişlerden. Hiçbir şey olmadı ama birkaç saat korkudan sanki kollarim titriyordu
Sizin nasıl oldu anlatirmisinizŞimdi nasıl oldunuz bende carpilmistim
Insalah canım eşinin başına geldi mi acaba ..acile gitmediğim için suçlu hissediyorum sanki ilerde başıma iş alarmı falan ay neler var kafamda . Araştırdım toprak su3hepsoni yaptimEşim elektrikçi birçok kez başına gelmiştir haliyle. Önemli bir şeyin olmadığını düşünüyorum. İçiniz rahat etmesi için netten araştırıp elektriğin vücudunuzdan atılması için birşeyler yapabilirsiniz.saglicakla kalın...
Benimde seneler öncesi prize basmak istedim ışığı yakmak için meğer priz yerinde yokmuş elimi direkt elektriğe sokmuş oldum bayağı bı carpilmistim, parmağımda biraz yanık ölmüştü hatta, doktor gitmek aklıma bile gelmedi , sonra parmağımda düzeldi başka bir sorun olmadiSizin nasıl oldu anlatirmisiniz
Şuan parmak ucu sızlamasi dışında bisey yok diğer şeyler psikolojik gibime geliyor sanki kollarim güçsüz gibi
O kadarını inanın hatırlamıyorum ama bir şey olduğunu düşünmüyorum yine de içiniz rahatlayacaksa doktora gitmenizi tavsiye ederimYaa gercekten mi peki parmak uclarin sızladı mi uzun süre..şuan sadece o var bir kaç parmak ucum sızlıyor
Eşimin mesleğinden ötüru çok başına geldi ne yazık ki. Bir sure sonra geçiyor o his toprakla temasında faydasi olur.içiniz rahat olsunInsalah canım eşinin başına geldi mi acaba ..acile gitmediğim için suçlu hissediyorum sanki ilerde başıma iş alarmı falan ay neler var kafamda . Araştırdım toprak su3hepsoni yaptim
Çok geçmiş olsun.İnternetten aldığım ışıklı bir şerit vardı dekor için almıştım, fise takılıp öyle çalışıyor diğer ucunu da açık bırakmışlar ben düşünemedim o an , fise taktıktan sonra diğer ucunu avucuma bir aldım öyle bir çarptı ki bağırdım çok fazla şokla ve attım hemen elimden , koşarak toprağa sürdüm ellerimi , ama parmak uçlarımda sızlama var , psikolojik olarak mi bilmiyorum ama sanki iki kolumu da ellerimi falan güçsüz hissediyorum ama aklım hep bu konuda çok odaklandım ondan mı böyle hissediyorum bilmiyorum ...başına gelen var mı..acile falan gitmedim biseyim yok diye ...sonradan bisey olur mu ya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?