• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar elinde pierre cardin çanta olan var mı?

kızlar ikinize de söylüyorum modacruz da marka çantalar satılıyor pierre cardin de var pazarlık yaparak alabilirsiniz ama bit pazarındaki fiyatları beklemeyin :) güzel cantalar var ama ıkıncı el olsa dahi fiyatlar tuzlu biraz :)

kızlar ikinize de söylüyorum modacruz da marka çantalar satılıyor pierre cardin de var pazarlık yaparak alabilirsiniz ama bit pazarındaki fiyatları beklemeyin :) güzel cantalar var ama ıkıncı el olsa dahi fiyatlar tuzlu biraz :)
kiz yazsana ozelden.. yarim saattir seni bekliyorum unuttugun foto icin. Esim de uyudu bensiz garibim:)

karisikliga gitti yazmissin:))))) uykuduz uykusuz napiyoz tovbe tovbeee.. bebekler uyurken uyuyalim demiyoz:)

Back
X