yaza kaynım evleniyor, eşimin ve ailesinin maddi durumu pek yok. geçen yaz oğlumu sünnet ettirdik. eşime 2 cumhuriyeti bozdurup bir bilezik yapalım dedim yaklaşık 12- 13 gr yapıyor. eşim sen bilirsin dedi sonrada döndü bide ablamla anneme danış dedi. onlar gelinlerine pek bir değer veriyorlar illa 20 grlık al diyecekler adım gibi biliyorum. sinir oldum bende evlenirkeen görümcemler 14 grmlık takımışlardı. şimdi size soruyorum üzerine para ekleyip fazlasınımı alayım yoksa yeter mi? bu arada eltimede gıcığım hiç sevmiyorum. beni adamdan saymayana yeterde artar diye düşünüyorum. aklım karışık yorumlarınıza ihtiyacım var
yeter bence canım niye kendini zorlayasınki hem sen ne takarsan oda sana öyle takıyor adet böyle galiba
yaza kaynım evleniyor, eşimin ve ailesinin maddi durumu pek yok. geçen yaz oğlumu sünnet ettirdik. eşime 2 cumhuriyeti bozdurup bir bilezik yapalım dedim yaklaşık 12- 13 gr yapıyor. eşim sen bilirsin dedi sonrada döndü bide ablamla anneme danış dedi. onlar gelinlerine pek bir değer veriyorlar illa 20 grlık al diyecekler adım gibi biliyorum. sinir oldum bende evlenirkeen görümcemler 14 grmlık takımışlardı. şimdi size soruyorum üzerine para ekleyip fazlasınımı alayım yoksa yeter mi? bu arada eltimede gıcığım hiç sevmiyorum. beni adamdan saymayana yeterde artar diye düşünüyorum. aklım karışık yorumlarınıza ihtiyacım var
​Maddi gücünüz neye yetiyorsa onu takın illa bilezik olacak diye bir kural yok.Cumhuriyet altını olarakda takabilirsiniz hiç bozdurmayın.[/QUOTE
canım benim bizim buralarda bileziğin adı var. cumhuriyetin ikisinide taksan ne taktı ki diyeceklerdir. o yüzden mecburuz bir nevi
evet canım adet böylede. eşimde kızın annesi bize laf etmesin dedi. kızda anasıda fena yani. eşimede kalsa üzerini tamamla diyecek gibi oldu.
Aman canım sanki ilerde senin birşeyin oldugunda aynısını alacakları kesinmi sanki herkese yeri kadar sevildiği kadar hediye takı verilmeli.Birde kızın annesi tutup onlar ne taktı bakalım kaç gram diyeceklerse kendılerınden utansınlar. Bastırınca yamulmasın yeterli bence
valla canım ben evlendiğimde eltimler bana hiç bişi takmadılar
bize kurban olsunlarYANİ BİZ BEDAVAYA gitmişiz
Ben olsam gram altın alırım baktıkça beni htırlasın hahahhaah yeter yeter eşit olsn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?