kızlar eltime takılacak bileziğin gramı...

redcuzdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
165
24
68
yaza kaynım evleniyor, eşimin ve ailesinin maddi durumu pek yok. geçen yaz oğlumu sünnet ettirdik. eşime 2 cumhuriyeti bozdurup bir bilezik yapalım dedim yaklaşık 12- 13 gr yapıyor. eşim sen bilirsin dedi sonrada döndü bide ablamla anneme danış dedi. onlar gelinlerine pek bir değer veriyorlar illa 20 grlık al diyecekler adım gibi biliyorum. sinir oldum bende evlenirkeen görümcemler 14 grmlık takımışlardı. şimdi size soruyorum üzerine para ekleyip fazlasınımı alayım yoksa yeter mi? bu arada eltimede gıcığım hiç sevmiyorum. beni adamdan saymayana yeterde artar diye düşünüyorum. aklım karışık yorumlarınıza ihtiyacım var

yeter bence canım niye kendini zorlayasınki hem sen ne takarsan oda sana öyle takıyor adet böyle galiba

valla canım ben evlendiğimde eltimler bana hiç bişi takmadılar

​Maddi gücünüz neye yetiyorsa onu takın illa bilezik olacak diye bir kural yok.Cumhuriyet altını olarakda takabilirsiniz hiç bozdurmayın.

evet canım adet böylede. eşimde kızın annesi bize laf etmesin dedi. kızda anasıda fena yani. eşimede kalsa üzerini tamamla diyecek gibi oldu.

Aman canım sanki ilerde senin birşeyin oldugunda aynısını alacakları kesinmi sanki herkese yeri kadar sevildiği kadar hediye takı verilmeli.Birde kızın annesi tutup onlar ne taktı bakalım kaç gram diyeceklerse kendılerınden utansınlar. Bastırınca yamulmasın yeterli bence

sende benim kafadasın. bende aynen senin gibi düşünüyorum bastırınca yamulmasın yeter dimi ya

Bir tek bizde var bole adetler herhalde merak ediyorum.Siz kendinizi zora sokup onlara hediye ediceksiniz bir de laf edicekler yok artık.Laf edilecegini düşünüyorsanız begenmediklerinden ötürü hiçbir şey takmayin o insanlara haketmiyorlar demektir bana kalırsa.

20 gr mı
yok saha neler ben daha önce hiç duymadım öyle 20 gr altın takılan kaynın eşine
haa adetinizi bilmiyorum ama bence gereğinden çok çok fazla

Amaaan ne hakediyorlarsa onu tak. ben annemlerin bana taktığı (ben almıştım onu da ) 13 gr lık bileziği takacaktım yazın evlenecek ablama.o bana cumhuriyet takmıştı. ama son zamanlarda bırak altını konuşacak kadar bile kıymet vermemem gerektiğini anladığım için 700-800liralık bir bilezik yeter de artar bile

Hicte ustunu tamamlamam.birde bunun ev gormesi hediyesi var.bosversene kimseyede sorma kafana gore takil. K..y g..e

Ben olsam gram altın alırım baktıkça beni htırlasın hahahhaah yeter yeter eşit olsn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum kesinlikle takma elindeki yeter.nasıl olsa taktığın gr aranızdaki samimiyeti ne arttırır ne azaltır yıllar sonrada Aralar ister istemez soğuyor sende taktığına pişman olup durursun.ben zamanında okadar çeyrek taktımki arkadaşlara düğünümde hiçbiri yoktu neymiş evlenmişler kocaları burakmamış oldu o zaman neden düğününe çağırırki bunlar.anlıyacağın herkes evlenimcr bir hal olur sende taktığınla kalırsın

Ben olsam gram altın alırım baktıkça beni htırlasın hahahhaah yeter yeter eşit olsn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçen bircarkadsşımın düğününe gr altın aldım başınada kulp taktırdım taktım gittiği:)arada kaynadı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…