ben de tencerelerimi emsan alıciiiiiiimmm
emsan lapis
cok da icime sincegini dusunuyorummmm olumsuz yorum duymadım
tasarmları da cok sık
bunları çok beğeniyorum bende düşünüyorum çağlam günlüğe ya korkmaz ya emsan ama işte ben hisardan almaktan vazmı geçsem çkb yi hisar tenceriyi emsanmı alsam bilemedim
bide çok sakarım hiç biri çelik kapak üretmiyor ben kırarrım onları:)
gizoşummmmm elmalı turtammm bunlar celik kapak baktım ben gönül rahatlıgıyla alabilirsin
hisarın tencerelerinin tipleri hosuma gitmedi... karacaya pek guvenmiyorum jumbo pahalı, fissler de de modelleri begenmedim
hem tasarımı guzel hem guvenilir hem de uygun fiyatlı olan emsan kaldı iclerinde...
önümüzdeki ay alıcam inşallah ben tencereciklerimi sonra da, fisslerin duduklusu ve monetanın seramikleri kalıyo :26:
baktım balım çelik kapak yapıyor emsan sağolsun gidip bakayım hisardan bahama çeyiz seti üdşünüyordum ama heran vazgeçebilirim bu emsanlar çok iyi
ikisine de bak kuzum elle dokun hissethangisi içine sinerse onu al sonucta hergun kullanıcaz benim gözüme hitap etmesi de onemli o acıdan
orkidemmm ben seramiklerimi moneta alıcam
bir tane tava bir tane pilav tenceresi alsam yeter heralde ona set almama gerek yok :44:
çelik konusunda emsan çok deneyimli bir marka fakat,
seramik tencere konusunda güvenmemelisiniz. çünkü piyasadaki çoğu seramil marka gibi emsan da sadece renklendirilmiş teflondan başkası değil.
dünya sağlık enstütüsü onaylı seramik tencere markası türkiyede moneta.
ayrıca hisar da seramik tencerelerini monetaya yaptırıyor.
ayrıca yeni yeni piyasaya giren delimano da bu konuda güvenilir.
canım kuzenim almıştı, 13-14 aylık evli çok dikkatli kullanmasına rağmen bozulmuş, yapıştırmaya başlamış. ama hisar multi granit pilav tenceresi, tavası ve grilinden çok memnun. diğer kuzenim de tefal döküm alüminyum kullanıyor o da çok memnun. ben de öyle aldım gittiçok önce açılmış konu ama yinede yazayım istedim.. emsan elma alanlar artk kullanmışsınızdır sanırım :) bnde o modelleri beğeniyorum model olarak içime çok sindi ama cok da kararsz kaldım memnun musunuz tavsiyelerinizi alabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?