• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar emsan'la ilgili fikirleriniz nedir?

sfkzynp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
437
5
46
İzmir
selam kızlar. emsan ürünlerinde %50 indirim var. ben seramik tencere takımı almamıştım. onun yerine tefal tencereler almıştım. dün baktım 10 parça emsan seramik tencere seti 150 ye inmiş. çeliklerde de, kaşık çatal takımlarında da yarı yarıya indirimler var. kullanan var mı? tavsiye eder misiniz?

Son düzenleme:
Emsanla ilgili hiç olumsuz yorum duymadım, yılların markası..
Kullanan varsa daha sağlıklı bilgi verebilir tabi..
Anca şunu söyleyebilirim, annem bi tencere tk aldı Emsan, gayet memnun..

Bende Emsan aldım. Tencere takımım, yemek takımım ve ÇKB takımımı. Bayağı araştırmıştım. Annemde Emsan kullanıyor, genelde orta yaş üzeri tavsiyelere kulak astım ve olumsuz yorum duymadım. Tabii kendim deneme fırsatını yakalayamadım henüz :)

Bende araştırmalarım sonucu emsanın 22 parça çelik tencere setini aldım.Geri kalan parçalarımı da aynı markadan tamamlamayı düşünüyorum.

Bende evdeki kendi memnuniyetimizin sonucunda geçen yıl emsan dan olivin tencere takımı,bade çaydanlık ve dilan cezve setini aldım.Henüz kullanmadım ama çok içime sindiler..:31:

benim annem yıllarca emsan kullandı bende emsan alacam tencerelerimi çatal bıçak takımını karacadan aldım umarım iyi çıkar:26:

ben de tencerelerimi emsan alıciiiiiiimmm

emsan lapis

Emsan-Lapis-8-parca-set.jpg

cok da icime sincegini dusunuyorummmm olumsuz yorum duymadım

tasarmları da cok sık :16:

ben de tencerelerimi emsan alıciiiiiiimmm

emsan lapis

Emsan-Lapis-8-parca-set.jpg

cok da icime sincegini dusunuyorummmm olumsuz yorum duymadım

tasarmları da cok sık :16:

bunları çok beğeniyorum bende düşünüyorum çağlam günlüğe ya korkmaz ya emsan ama işte ben hisardan almaktan vazmı geçsem çkb yi hisar tenceriyi emsanmı alsam bilemedim

bide çok sakarım hiç biri çelik kapak üretmiyor ben kırarrım onları:)

bunları çok beğeniyorum bende düşünüyorum çağlam günlüğe ya korkmaz ya emsan ama işte ben hisardan almaktan vazmı geçsem çkb yi hisar tenceriyi emsanmı alsam bilemedim

bide çok sakarım hiç biri çelik kapak üretmiyor ben kırarrım onları:)

gizoşummmmm elmalı turtammm bunlar celik kapak baktım ben gönül rahatlıgıyla alabilirsin :16:

hisarın tencerelerinin tipleri hosuma gitmedi... karacaya pek guvenmiyorum jumbo pahalı, fissler de de modelleri begenmedim

hem tasarımı guzel hem guvenilir hem de uygun fiyatlı olan emsan kaldı iclerinde... :16:

önümüzdeki ay alıcam inşallah ben tencereciklerimi sonra da, fisslerin duduklusu ve monetanın seramikleri kalıyo :26:

çelik konusunda emsan çok deneyimli bir marka fakat,
seramik tencere konusunda güvenmemelisiniz. çünkü piyasadaki çoğu seramil marka gibi emsan da sadece renklendirilmiş teflondan başkası değil.
dünya sağlık enstütüsü onaylı seramik tencere markası türkiyede moneta.
ayrıca hisar da seramik tencerelerini monetaya yaptırıyor.
ayrıca yeni yeni piyasaya giren delimano da bu konuda güvenilir.

Benım tencere setim emsan elma model,memnunum yanı sımdılık 8 aydır evlıyım ve sureklı kullanıyorum.Annemın evındekı tencereler de emsan tavsıye edıyorum

gizoşummmmm elmalı turtammm bunlar celik kapak baktım ben gönül rahatlıgıyla alabilirsin :16:

hisarın tencerelerinin tipleri hosuma gitmedi... karacaya pek guvenmiyorum jumbo pahalı, fissler de de modelleri begenmedim

hem tasarımı guzel hem guvenilir hem de uygun fiyatlı olan emsan kaldı iclerinde... :16:

önümüzdeki ay alıcam inşallah ben tencereciklerimi sonra da, fisslerin duduklusu ve monetanın seramikleri kalıyo :26:

baktım balım çelik kapak yapıyor emsan sağolsun gidip bakayım hisardan bahama çeyiz seti üdşünüyordum ama heran vazgeçebilirim bu emsanlar çok iyi

baktım balım çelik kapak yapıyor emsan sağolsun gidip bakayım hisardan bahama çeyiz seti üdşünüyordum ama heran vazgeçebilirim bu emsanlar çok iyi

ikisine de bak kuzum elle dokun hisset :16::16: :9::9: hangisi içine sinerse onu al sonucta hergun kullanıcaz benim gözüme hitap etmesi de onemli o acıdan :1:

orkidemmm ben seramiklerimi moneta alıcam

bir tane tava bir tane pilav tenceresi alsam yeter heralde ona set almama gerek yok :44:

ikisine de bak kuzum elle dokun hisset :16::16: :9::9: hangisi içine sinerse onu al sonucta hergun kullanıcaz benim gözüme hitap etmesi de onemli o acıdan :1:

orkidemmm ben seramiklerimi moneta alıcam

bir tane tava bir tane pilav tenceresi alsam yeter heralde ona set almama gerek yok :44:

aynen tatlım ben de bi wok alayım bi de pilav-karnıyarık tarzı bir şey. yeter de artar bile.

çelik konusunda emsan çok deneyimli bir marka fakat,
seramik tencere konusunda güvenmemelisiniz. çünkü piyasadaki çoğu seramil marka gibi emsan da sadece renklendirilmiş teflondan başkası değil.
dünya sağlık enstütüsü onaylı seramik tencere markası türkiyede moneta.
ayrıca hisar da seramik tencerelerini monetaya yaptırıyor.
ayrıca yeni yeni piyasaya giren delimano da bu konuda güvenilir.

hmmm aslında seramik tencere takımı almayı düşünmüyordum. iki takım çelik, bir de tefal'in sıklıkla kullanılacak tavalarını, fırın tepsilerini, pilav tencerelerini vs almıştım. ama pazar günü anneler günü sebebiyle indirimli fiyatını görünce acaba alsam mı diye düşündüm. tşk ederim canım tavsiyeni değerlendireceğim ;)

arkadaşlardan kaşık çatal takımı eksiği, çelik tencere eksiği olanlar varsa indirim bitmeden baksınlar bence ;) çok şık ürünleri var.

çok önce açılmış konu ama yinede yazayım istedim.. emsan elma alanlar artk kullanmışsınızdır sanırım :) bnde o modelleri beğeniyorum model olarak içime çok sindi ama cok da kararsz kaldım memnun musunuz tavsiyelerinizi alabilir miyim

çok önce açılmış konu ama yinede yazayım istedim.. emsan elma alanlar artk kullanmışsınızdır sanırım :) bnde o modelleri beğeniyorum model olarak içime çok sindi ama cok da kararsz kaldım memnun musunuz tavsiyelerinizi alabilir miyim
canım kuzenim almıştı, 13-14 aylık evli çok dikkatli kullanmasına rağmen bozulmuş, yapıştırmaya başlamış. ama hisar multi granit pilav tenceresi, tavası ve grilinden çok memnun. diğer kuzenim de tefal döküm alüminyum kullanıyor o da çok memnun. ben de öyle aldım gitti:KK51:

Back
X