Kızlar En sonunda allahın izniyle pazar günü transferim var.. Dua edin kızlar....

karamelli neskafe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
252
0
96
İstanbul
Slm arkadslar biliosun ki defalarca transferim ertelenmişti sonunda transferimi doktor pazar günü yapıcak.. Kızlar sizde dualarınızı benden eksik etmeyin .. Yüce Allahım hepimizin kucagına saglıklı sihatli bebişler:ecrin_bebek: vermeyi nasip etsin..
HEPİNİZİ ÖPÜORUM..a.s.

Allah yardımcın olsun canım.sadece transferini başarıyla atlattığın günü değil pozitif sonucunu aldığın ve sonrada yavrunu kucağına aldığın günleride göstersin inşallah.sakin olmaya çalış ve panik yapma.gönlünü ferah tut dua et ve Rabbine sığınıp dayan.O yardımcıların en hayırlısıdır.

neskafeciiimmmmm..hayırlısıyla bebişlerine kavuşma zamanı gelmiş dilerim sana sıkı sıkı tutunsunlar annelerinin göbişinde büyüsünler hayırlısıyla bi tanem.öpüyorum seni tatlişim...Şeniz

canım sen gönlünü ferah tut kalbimiz ve dualarımız seninle o an rahat olman çok önemli biliyorsun bol bol dua et allahım hepimize nasip etsin :CüvCüv:

Rabbim yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider.. sela okunyo Allah ım tüm anne olmak isteyenlerin dualarını kabul etsin inaşşallahhh

Allhım yüzünü güldürsün bebişlerinle inşallah hayırlı haberlerini bildirmeyi unutma kardeşim bol şanslar diliyorum hadi hayırlısı...

ınsallah olumlu olur bızde 26 01 de b hcg sonucu alacagız ınsallah..umarım muradlarımıza ulastırır ALLAH ım hayırlı haberler duymak dılegıyle..dualarımız senle

önemli olan trasfer değil o bir şekilde oluyor önemli olan sonrasının güzel olması hayırla sonuçlanması inşallah önce transferin güzel geçer sonra test günü sonucun pozitif çıkar sonra kesesini görürüsün sonra kalp atışlarını duyarsın sonra uzunca bir bekleyiş ve bir bakmışsın sağlıcakla kucağında almışsın bebişini dualarımız hepimize allah nasip etsin inşallah hayırlısı olsun canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah bekleme süreci sonunda açtığın bu topikte hamileyim demen nasip olur transferden sonra bol bol dinlen bolca dua et taktiri Allaha bırak stresten uzak dur ve umudunu hiç yitirme olmadımı diye değil olmuşçasına düşün mutlu ol nasıl olsa olmayınca sonunda yine üzülünüyor bari tadını çıkarıp üzülmüş oluruz bende aynı bu dediklerimi yapacağım Allahın izniyle

Çok ama çok teşekkür ederim canım benim inan üç aydır transferimi bekledim önemli olan hayırlı sonuç almam bütün teadvi gören arkadslarında benimde dilegim olur ve hepimiz muradlarımıza kavuşuruz insallah..
Allahım bu sefer gebe kalırız insalLAH:Saruboceq:

cANIM ARKASLARIM BENİM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN YANLIZ BIRAKMAYIP BİŞEYLER YAZDIGINIZ VE DESTEK OLDUGUNUZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SİZE ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNSALLAH HAYIRLISI OLUR İNSALLAH KUCAGIMA ALMAYIDA NASİP EDER ALLAH ... HEPİNİZE ÇOK TEŞEKÜE EDERİM HEPİMİZİN TEDAVİLERİ OLUMLU SONUÇ ALIR HEPİMİZ MUTLU HABERİ BERABER PAYLASIRIZ İNSALLAH )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…