• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar en yakın arkadaşım 2 kez boşanmış iki çocuklu erkekle evlenmek istiyor....

Mune Mune , yine aynı arkadaş gelmiş.
Yine zaten bosadigi kocanın hamikeyken yaptığı eziyetleri anlatıyor, yine 'boşan' diyene 'cok haklısınız,bu adama ömrümü çürütmeyecegim' diyor ve yine zaten bosadigi kocasının yeni yapacağı evlilikteki olası kadınlari 'para avcısı o' diye b.klamamizi istiyor.

Fikrinizi söyleyip sonrasına hiç karışmayın. Ayrıca evlilik çok matah bir şey değil. Kendi eşinizi örnek vererek anlatın. Bir çoğu daha hamile eşine nasıl davranması gerektiğini bile bilmiyor :sinirli:

Siz uyarızı yaparsınız gerisi ilgilendirmez. Arkadaşınızın kendi hayatı. Kararlarının doğrusuyla yanlışıyla yanında olmanız gerekir. 45 yaşında bir adamın önceden evlenmiş ve 2 çocuklu olması normal. Arkadaşınız da 40 yaşında onun yaş itibariyle dengi insanların çoğu evlenmiş çocuklu insanlar olacaktır zaten. 2 kez evlenmiş olması da problem değil benim gözümde. Herkes insanlar için burda çok üye var 2.evliliğinde mutsuz olan bir ömür çekmek zorundalar mı iki kez boşanmamış olmamak adına?
bi insan 10 kere de boşansa 11. evliliğini yapabilir. size net katılıyorum, ama yıllarını paylaştığı, cocuklarının annesi olmuş bi kadına sorunluydu benle param statüm icin evlendi diyen birine ben güvenmem mesela. çünkü muhtemelen benim de yiyeceğim damga o olur. şöyle diyebilir " ikimizde de problemler vardı, farklı anlayışlara sahiptik, taşıyamadık" diğer türlüsü kişinin kendisine de iliskisine de saygısızlık bence..

bi insan 10 kere de boşansa 11. evliliğini yapabilir. size net katılıyorum, ama yıllarını paylaştığı, cocuklarının annesi olmuş bi kadına sorunluydu benle param statüm icin evlendi diyen birine ben güvenmem mesela. çünkü muhtemelen benim de yiyeceğim damga o olur. şöyle diyebilir " ikimizde de problemler vardı, farklı anlayışlara sahiptik, taşıyamadık" diğer türlüsü kişinin kendisine de iliskisine de saygısızlık bence..

Söylediğiniz durumdan haberim yok sadece ilk mesajı okudum ve onun üzerinden yorum yazdım. Haklısınız değil çocuklarının annesine, evlendiği kadına bu şekilde konuşmak 1 haftalık sevgilisi için bile bu şekilde konuşan insandan hayır gelmez. Konu sahibinin yapabileceği bir şey yok ama ne yazık ki. Arkadaşının kendi hayatı o sadece uyarısını yapar, dinler dinlemez arkadaşı kendi bilir

Sırf adamın kariyeri ve parası var diye.evlendiği 2 kadın da sorunluymuş güya adamın dediğine göre.bana hiç öyle gelmedi ama arkadaşım da evlenmekten ümidini kesmiş 40 yaşında bir bayan.artık son tren diye düşünüyor sanırım adam 45 yaşında bu arada.fikirlerniz nelerdir?
size ne bize ne?

Yine zaten bosadigi kocanın hamikeyken yaptığı eziyetleri anlatıyor, yine 'boşan' diyene 'cok haklısınız,bu adama ömrümü çürütmeyecegim' diyor ve yine zaten bosadigi kocasının yeni yapacağı evlilikteki olası kadınlari 'para avcısı o' diye b.klamamizi istiyor.
NEEE :kusmuk:

En yakin arkadasim 3 ay icerisinde biriyle evlilik karari aldi. Adamda gorunurde bisey yoktu ama surecin cok hizli gelismesi beni cok korkuttu ve hatta tutup arkadasimin ANNESINI aramistim o donemde :olamaz:. X teyze, sizce de cok hizli degil mi, beni bu korkutuyor, bu cocuk kiza evlilik baskisi yapiyor olmasin diye endiselerimi soyledim. Evet yani yaptim bunu, pek gururlanmasam da. Cunku arkadasim icin cok endiselendim, bir sekilde baski altina alindigini hissettim, kendim de gecmiste ayni durumu yasayip (birden baglanmak, hemen evlenelim baskisi...) sonrasinda siddet gordugum icin bana icgudusel olarak kendi iliskimi hatirlatti. Ki adam gercekten ruh hastasi cikti, keske hakli makli cikmasaydim tabi ki.

Sizi de anliyorum o yuzden arkadaslik kavramimiz biraz mudahaleci. Bana ne kendi hayati diyemiyoruz. Ama size soyleyeyim ise yaramiyor. O arkadasim bosandi ama dogrusunu yanlisini kendi yasadi gordu. Ve aslinda olmasi gereken bu. Sizin mudahale etmeniz hicbir ise yaramaz hatta belki yalnizlastirir. Sonrasinda size yaklasmasina engel olur. "Her kararinin arkasindayim, benim soyle soyle cekincelerim var, ama yaniliyor olabilirim, elbette karar senin, sadece disardan bir goz olarak sana soylemek istedim" diyip cekilin bence.

AAAAAA

Anlatsan bile anlamaz sdinlemez sana küser kötü beller boşver karışma ne hali varsa görsün

Sırf adamın kariyeri ve parası var diye.evlendiği 2 kadın da sorunluymuş güya adamın dediğine göre.bana hiç öyle gelmedi ama arkadaşım da evlenmekten ümidini kesmiş 40 yaşında bir bayan.artık son tren diye düşünüyor sanırım adam 45 yaşında bu arada.fikirlerniz nelerdir?
Evlensin. Mutluluklar dileriz.
Kendi seçimi kendi kararı. Yaş olmuş 40 yani kendi kararını verebilir.

Hayatının hatasını yapar Baska Bısey demıyorum

lütfen ama lütfen terapi al.
Ya teşekkğr ederim ciddi cevabınız için.her gırgıra alıyorlar nedense.ben de o iki kadının sorunlu olduğunu düşünmüyorum açıkçası.ayrıca yakın bir arkadaşım ve bana danışıyor.burda diğer üyelerin dediği gibi banane beni ilgilendirmez mi diyeyim.bne o huyda biri değilim.
Kızlar merhaba.
Bu kili benim boşandığım insan.bugün tesadüfen yeniden evlenmek için bayan aradığını öğrendim.
Biz boşanalı 6 ay oldu henüz ben hala atlatamadım ama o hiç etkilenmemiş demek.
Ortak bir arkadaştan öğrendim bunu da.hatta uygun birisi varsa görüşmek isterim diyormuş sağa sola.
Şimdi bu adam geride bıtaktığı 2 enkazla ve 2 çocukla füzgün bir evlilik yapabilir mi?aylık geliri 10 binin biraz üstünde.
Tabiki ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama evlenip mutlu olduğunu görürsem de üzülmem desem kendimi kandırmış olurum.
Ogretmensın. Kendı ayakları ustunde durabilen bir kadınsın.
Sımarık oglu eglensin diye bebegını yıkamak istemisti usur diye ızın vermemistın ve seni bu sebeple Bosanmstı bu adam.
Tum bunlara ragmen bebegını kardesıne bıraktın adamın. Kıyın kıyın evlerinden çıkmadın, gurur yapmadın canınız cehenneme demedin. Barısma sansınız yok diyen uyeye neden barısmayalım diye sordun hala umudun oldugunu o msjda gormus konundan cıkmistım.

Kendine bunu neden yapiyosun? Neden on planda kendin bebegın ve gururun yok?
Sen bu adamı sevip evlendıysen baskası da sevip evlenebilir. Mutlu olur olmaz bilemeyiz.
Sanane tum bunlardan?
Bu psikolojınle bebegıne karsı umarım verımlısındır.ıkı gunde bir bu sıfatsız adam icin konu acıp duruyorsun.

Evlenır mutlu da olur, sende evlerinden cıkmadıgınla kalırsın bu gıdısle haberin olsun
Canım mesajın suratıma tokat gibi indi.karar aldım asla görüşmicem ailesiyle.bebeğimin bu apartmandan bakıcısı hazır.çok teşekkür ederim mesajın için.ama bişey sormak istiyorum.şimdi ben onların numaralarını silmeli miyim?daha iki gün öncesine evlerindeydim.şimdi pat diye tüm numaraları silersem dengesiz falan derler mi bana?
Bu konuyu ve mesajları ve daha önce de aynı konular için açılan yüzlerce mesajı lütfen okuyun

Arkadaşların tespiti doğru ise klinik vaka olabilirsiniz. Ya da napın biliyo musunuz zincir bide kilit temin edin eşinizin yani boşandığınız eşinizin kapısına kendinizi zincirle kilitleyin huzura erin burayıda rahat bırakın
Dünyada erkek kıtlığı var adamda altından yapılmış olacak ki sizde ne gurur kalmış ne akıl

Sınıftaki yaramazı hemen öğretmene şikayet eden en ön sıra öğrencisi...örtmeniiiiim

Bahsettiğiniz arkadaş 20li yaşlarda olsaydı saçmalıyor olabilirdi. Ama 40 yaşında kadın için aynı şeyi söyleyemem. Zaten adamın yaşı da çok iyiymiş arkadaşının yaşına göre. 65 yaşında dul amcayla evlenmiyor sonuçta.

Sanırım sizin eski eşiniz kariyerli 45 yaşında 2 kez boşanmış 2 çocuk sahibi, sizde onunla evlenmek isteyen olur mu diye merak edip konu açıyorsunuz cevap evet olur

Back
X