Epiduralle sezeryan doğum yaptım, hiç bir şekilde hiçbir şey hissetmiyorsunuz, daha sonrasındada bir sıkıntı yaşamadım (bu anestezi uzmanının becerisine bağlı), hatta genelle yapılan doğumlara nazaran bir artısı var, doğumdan sonraki bi kaç saat daha uyuşuk olduğunuz için yoğun ağrı dönemini hafif atlatıyorsunuz...Ama şu tarafıda var, zaman geçmek bilmiyor ve sonuçta o esnada kesilmekte olduğunuzu biliyorusunuz...Sağlam bir psikolojiniz olması lazım yani...Karar sizin...
Epiduralle sezeryan doğum yaptım, hiç bir şekilde hiçbir şey hissetmiyorsunuz, daha sonrasındada bir sıkıntı yaşamadım (bu anestezi uzmanının becerisine bağlı), hatta genelle yapılan doğumlara nazaran bir artısı var, doğumdan sonraki bi kaç saat daha uyuşuk olduğunuz için yoğun ağrı dönemini hafif atlatıyorsunuz...Ama şu tarafıda var, zaman geçmek bilmiyor ve sonuçta o esnada kesilmekte olduğunuzu biliyorusunuz...Sağlam bir psikolojiniz olması lazım yani...Karar sizin...
arkadaşlar en güzeli adı üstünde normal doğum şimdi doktorlar hemen sezeryana yönlendiriyorlar ben ilk doğumumu çok korkmama rağmen doktorumun ikna etmesiyle normal yaptım kolay mı tabiki hayır canın çooooooooooook yanıyor ama doğum bitincede yeni doğmuş gibi oluyorsun şimdi yine korkuyorum ama eğer her şey normal devam ederse yine normal doğum düşünüyorum sizde bunu iyi düşünün arkadaşlar
isicim çok güzel şeyler paylaşmışsın bende seninle aynı fikirdeyim
dr.umun tavsiyesine ve doğum anı yaklaştığında sağlık durumuma göre karar verilir diye düşünüyorum
tabiki endişeliyim ama Alla^'ın izniyle bir şekilde olacak diye düşünüyorum
Allah bebek bekleyen tüm arkadaşları bir avazda kurtarsın inşallah
canım ben 20+2 haftalık hamileyim ve Allah nasip ederse bir oğlum olacak
ben henüz yolu yarıladım yani
sen kaç haftalık hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?