- 26 Aralık 2016
- 302
- 53
- 98
- Konu Sahibi justicewarrier
-
O süreçte onu kaybetmekte istemiyorumDaha hiç görüşmemişsiniz ki niye hemen erkek arkadaş yerine koydun bide dertlendin.
Bi görüşün oturun konuşun belki adamın hareketinin birinden tiksinceksin.
Başına buyruk davranması normal sevgili değilsiniz daha.
Roaccutane tedavisi zor ama sonu çok güzel olan bi tedavi, tedavi bitince görüş bencede
Yani görüşmediğiniz sürece seni takmaz diyorsun...O mesafe o şekilde kalacaksa adam haklı.
Gezip tozup keyfine bakacak bekar adam.
Uzak ilişkilerde dengeyi tutturabilen milyonda bir.
O kafadaki bir insan görüşürsen de takmaz.Yani görüşmediğiniz sürece seni takmaz diyorsun...
Haber veriyor şunlayım bunlayım şurdayım diye ama bu saatte kızlı erkekli eğlenince ve sürekli snap atıp mesajlarıma cevap vermeyince çıldırıyorumO kafadaki bir insan görüşürsen de takmaz.
Ayrıca arkadaşlarıyla eğlenmesinin nesi kötü.
Sen mesaj attın da karşılık vermedi mi?
Haber veriyor şunlayım bunlayım şurdayım diye ama bu saatte kızlı erkekli eğlenince ve sürekli snap atıp mesajlarıma cevap vermeyince çıldırıyorum
Baya kötü ihtimallerden bahsettinizŞuan sizle konuşurken baska kızlarla da konuşuyo olabilir bilemeyiz. Ama sizin yapıcagınız görüşene kadar çok büyük beklentiye girmemek kendinizi kaptırmamak. Çünkü ne kadar sizle çoğu şeyde uyuşuyo gözükse de aynı ortamda vakit geçirmediniz ortamını arkadaşlarını yakinen görmediniz. Kaldı ki insanlar yuzyuze bıle kendini iyi saklıyo uzaktan bi düşünün. Paranoya yapın demiyorum ama karşıdakinden herşeyin gelebileceğini unutmayın. Ve evet görüşmediniz bu yuzden doğal olarak ne kadar konuşursanız konuşun size karşı sorumluluk hissetmiyodur.
İnanılmaz samimi şekilllerde davranıyor kız arkadaşlarına ve ben erkek arkadaşlarımla öyle olsam olay çıkarıyo . Bu adaletsizliğe katlanılabilir mi sizceNapsın adam? Sevgili olunca insanları boğmaya başlamayın hemen daha adamı bile görmemişsiniz dısarda olması dert olmuş. Sürekli böyle yapacagını düşünüyorsanız ve bu konuda esneklık gösteremıceksenız bırakın gitsin zorlamak sizi yıpratır sonunda iki taraf ortak noktada bulaşamazsa ayrılırsınız zaten.
Onun dısında sevgılıde olsan, bekar adam, farklı bır sehırde sevgılı oldunuz dıye eve 6da gırmek zorunda mı? Sankı evde onu beklıyorsunuz gıbı tavırlara gırıyorsunuz. Ben bekarken gece 1 lerde eve gelirdim hatta eve sabah geldiğim zamanlar oldu. Evlıyım simdi, sabahlara kadar evin yolunu bulamıyor degılım, bekarken yapılır bunlar ne zaman yapılcak başka? Şimdiyse eşimle yapıyoruz, vakit bulursak.
Ee katlanmayın. Daha görmedıgınız adam için sizde kendınızden ödün vermeyin. O veriyor mu vermıyor. Sizde cekmek zorunda degılsınız. Nıye mecburmuş gibi davranıyorsunuz ki?İnanılmaz samimi şekilllerde davranıyor kız arkadaşlarına ve ben erkek arkadaşlarımla öyle olsam olay çıkarıyo . Bu adaletsizliğe katlanılabilir mi sizce
Beni en iyi siz anladınız sanırım.. sizce doğru olan fedakarlık yapmak mı yani yoksa ben mi abartıyorumBen anladım bu durumu.... ama maalesef olmuyor. Sen bir şeyleri feda edersim ama o etmez. Hayayında hiçbir şey değişmemiş gibi yaşamaya devam eder. Büyük ihtimalle buluşmanızdan sonra da böyle olacak durum. Uzak mesafe ilişkisini yürütebilecek olgunlukta değil çoğu erkek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?