- 26 Aralık 2016
- 302
- 53
- 98
- Konu Sahibi justicewarrier
-
Mecbur degilim tabiki ama insan biraz saygı duyar istemiyorsan dikkat ederim der ortak bir hayat olacak sonuçta sevgili olduktan sonra.. bazı şeylerin dozu da ona göre ayarlanmalıEe katlanmayın. Daha görmedıgınız adam için sizde kendınızden ödün vermeyin. O veriyor mu vermıyor. Sizde cekmek zorunda degılsınız. Nıye mecburmuş gibi davranıyorsunuz ki?
Doğru söylüyorsun tabiki yalanda söyleyebilirdi.. ayrıca alt tarafı sivilce tedavisi ama bu dönemde insanın yüzü çok daha kötü oluyor..Şimdi benim aklım ermedi
Tedavi görüşmeye neden engel
Yoğun bakımda değilsin ki altı üstü sivilce tedavisi
Ada'm sana söylemiş arkadaşları ile olduğunu daha ne istiyorsun
Evde annemle çekirdek çitliyorum da diyebilirdi ruhun bile duymazdı
Doğru söylüyorsun tabiki yalanda söyleyebilirdi.. ayrıca alt tarafı sivilce tedavisi ama bu dönemde insanın yüzü çok daha kötü oluyor..
Beni en iyi siz anladınız sanırım.. sizce doğru olan fedakarlık yapmak mı yani yoksa ben mi abartıyorum
Ne yaparsa yapsın umursama diyosunBence fedakarlık yapma. Ne yazık ki üzülen taraf sen olursun.
Adam kendini size telefonda cok farkli biri gibi gosterebilir. Bakis acisindan etkilenmek istiyorsaniz yuzyuze gorustukten sonra karar vermelisiniz. Daha sevgiliniz bile olmayan adamdan cok beklentiniz var. Ayrica sivilce ilaci alsam bile beni begenen adam bu sekilde begensin derim ve bulusurum yaklasiminiz cok sekilci. Ve buram buram ozguvensizlik kokuyor...O süreçte onu kaybetmekte istemiyorumama şöyle bir şey var, cidden etkilendim hayat görüşlerinden bakış açılarından ama tabi görüşünce her şey değişebilir.. yani sizce bunca zaman konuşup bişeyler paylaştık sevgili olabilecek gözüyle baktık ikimizde, buna ragmen bu saatlere kadar arkadaşlarıyla dışarda eglenmesi bana yazmaması normal mi yani yıllarca sevgili olsak bile bunu yapabilecek bi adam çünkü ben kendimi biliyorum karışma bana kafasında ve bu ilerisi için normal mi olur yapmaya devam etse ben mi abartıyorum
Malesef bu ilacın insanı psikolojik olarakta etkilediği söyleniyordu da başlamadan inanmıyordum. Ancak şimdi anlıyorum ki sizin de dediğiniz gibi özgüvensiz birine dönüştürdü beni...Adam kendini size telefonda cok farkli biri gibi gosterebilir. Bakis acisindan etkilenmek istiyorsaniz yuzyuze gorustukten sonra karar vermelisiniz. Daha sevgiliniz bile olmayan adamdan cok beklentiniz var. Ayrica sivilce ilaci alsam bile beni begenen adam bu sekilde begensin derim ve bulusurum yaklasiminiz cok sekilci. Ve buram buram ozguvensizlik kokuyor...
Çabuk bağlanıyorum ne yazık ki.. bişeyinden etkilendim işte bilemiyorum.. bir görüşsek belki her şey yoluna girer de.. sizce o beni görüşmedik diye mi ciddiye almıyor gibi davranıyor ?Hiç görmediğin birini bu kadar ciddiye alma bence sana yazık.
Asla bir nokta bile koyma. Sessizlik, nice yanittan daha okkali gelir insana.Kızlar şöyle bir gelişme oldu, bana son derece saygısız ve vurdumduymaz tavırlarda dedi ki, seni sevmiyorum istemiyorum görüşmek istemiyorum defol git.. biliyorum asla kalamam tabiki gitmeliyim ama nasıl gitmeliyim okkalı bir şey yazarak mı sessizce mi ? Onu bu dediklerinden dolayı nasıl pişman edebilirim edebilirmiyim ya da ?
İnan gerek bile duymazdim. Sadece numarasini telefonumdan silerdim ben olsam..Peki engellemelimiyim
Hem istemediğini söyleyip sonrada görüşene kadar bekleyelim sonra karar veririz napcagımıza diyo deliricemİnan gerek bile duymazdim. Sadece numarasini telefonumdan silerdim ben olsam..
Ve hayatimda tertemiz bir sayfa acardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?