Kızlar erken gebelik beelirtileriniz nelerdir

Sonbahardagel

Hoşgeldin canım kızım 💕
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
3.175
5.037
108
38
Kızlar erken gebelik beelirtileriniz nelerdir sat:1 mayıs 28 günde adet oluyorum ve şuan adetim den 1 gün geçti
Son bir haftadır sık idarara çıkma göhüslerde sertlik şişme ve hafif ağrı, hafif mide bulantısı var vee aşırı derecede uykum var.. Beni yanıltmasın diye reglimin üstünden üç gün geçsin istiyorum ama çokta merak ediyorum bu şekilde belirti yaşayanlar varsa lütfen yazabilir mi 🙏❤️

Son düzenleme:
Kızlar erken gebelik beelirtileriniz nelerdir sat:1 mayıs 28 günde adet oluyorum ve şuan adetim den 1 gün geçti
Son bir haftadır sık idarara çıkma göhüslerde sertlik şişme ve hafif ağrı, hafif mide bulantısı var. Beni yanıltmasın diye reglimin üstünden üç gün geçsin istiyorum ama çokta merak ediyorum bu şekilde belirti yaşayanlar varsa lütfen yazabilir mi 🙏❤️
Kuzum kan testi en kesin sonuç bunlar seni yanıltabilir

Beklim üç gün daha madem ama insan çok merak ediyo yaş 35 haliyle sağlıklı bir gebelik olur mu olmazmı merak ediyorum

Son bir haftadır sık idarara çıkma göhüslerde sertlik şişme ve hafif ağrı, hafif mide bulantısı var vee aşırı derecede uykum var.. Beni yanıltmasın diye reglimin üstünden üç gün geçsin istiyorum ama çokta merak ediyorum bu şekilde belirti yaşayanlar varsa lütfen yazabilir mi 🙏❤️
Canım bende çok takılırdım bu belirtilere her ay bu belirtilerim olurdu ama negatif çıkardı hiç bir belirtim olmadığı ay tesadüf gecikme sonrası yaptığım testte öğrendim hamileliğim boyunca göğsüm hiç şişmedi hiç sert olup acımadı mesela mide bulantısı 3. Aydan sonra başladı sık idrara çıkmada olmadı 9 ay boyunca bebegim kafası ters duruyordu o sebepten dolayı zaten sık idrara çıkma bebek büyüdükçe baskı yaptıkça oluyor

Aynı durumdayız benim de sat 1 Mayıs bat 29 mayıstı ben aşırı mide yanması ve göğüs hassasiyetiyle bata 3 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Kan verdim aynı gün 51 çıktı 2 gün sonra yani battan 1 gün önce 169 çıktı.

Aynı durumdayız benim de sat 1 Mayıs bat 29 mayıstı ben aşırı mide yanması ve göğüs hassasiyetiyle bata 3 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Kan verdim aynı gün 51 çıktı 2 gün sonra yani battan 1 gün önce 169 çıktı.
O zaman bende yarın kanda gebelik testi yapsammı aynı zamanda adet ağrısı olur gibi kasık ağrısı da var kaç gündür buda oldumu sende 🌺

Canım ya teşekkür ederim 🌹 bu arada yaş kaç benim 35 o yüzden korkuyorum dış gebelik veya düşük falan biraz endişeleniyorum yarın haber vericem bu arada size,😘

Ben kimyasal gebelik geçirmiştim 2020 nisanın 24ünde kanla atmıştım vücudumdan daha çok minikti. 31inde kanamam bitti ve benim 10mayısta göğüslerim sızlamaya başladı dokununca acıyordu ve şişmişlerdi. 15 mayısta da hamile olduğumu öğrenmiştim🤗

Canım ya teşekkür ederim 🌹 bu arada yaş kaç benim 35 o yüzden korkuyorum dış gebelik veya düşük falan biraz endişeleniyorum yarın haber vericem bu arada size,😘
Rica ederim ne demek ❤️ Ben 26 yaşındayım 2 gebelik yaşadım bir kızım var 3.5 yaşında birde 6 ay önce dış gebelik geçirdim sol tüpüm alındı

Back
X