- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
- Konu Sahibi Sonbahardagel
-
Kuzum kan testi en kesin sonuç bunlar seni yanıltabilirKızlar erken gebelik beelirtileriniz nelerdir sat:1 mayıs 28 günde adet oluyorum ve şuan adetim den 1 gün geçti
Son bir haftadır sık idarara çıkma göhüslerde sertlik şişme ve hafif ağrı, hafif mide bulantısı var. Beni yanıltmasın diye reglimin üstünden üç gün geçsin istiyorum ama çokta merak ediyorum bu şekilde belirti yaşayanlar varsa lütfen yazabilir mi
Canım bende çok takılırdım bu belirtilere her ay bu belirtilerim olurdu ama negatif çıkardı hiç bir belirtim olmadığı ay tesadüf gecikme sonrası yaptığım testte öğrendim hamileliğim boyunca göğsüm hiç şişmedi hiç sert olup acımadı mesela mide bulantısı 3. Aydan sonra başladı sık idrara çıkmada olmadı 9 ay boyunca bebegim kafası ters duruyordu o sebepten dolayı zaten sık idrara çıkma bebek büyüdükçe baskı yaptıkça oluyorKızlar erken gebelik beelirtileriniz nelerdir sat:1 mayıs 28 günde adet oluyorum ve şuan adetim den 1 gün geçti
Son bir haftadır sık idarara çıkma göhüslerde sertlik şişme ve hafif ağrı, hafif mide bulantısı var vee aşırı derecede uykum var.. Beni yanıltmasın diye reglimin üstünden üç gün geçsin istiyorum ama çokta merak ediyorum bu şekilde belirti yaşayanlar varsa lütfen yazabilir mi
Aynı durumdayız benim de sat 1 Mayıs bat 29 mayıstı ben aşırı mide yanması ve göğüs hassasiyetiyle bata 3 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Kan verdim aynı gün 51 çıktı 2 gün sonra yani battan 1 gün önce 169 çıktı.Kızlar erken gebelik beelirtileriniz nelerdir sat:1 mayıs 28 günde adet oluyorum ve şuan adetim den 1 gün geçti
Son bir haftadır sık idarara çıkma göhüslerde sertlik şişme ve hafif ağrı, hafif mide bulantısı var vee aşırı derecede uykum var.. Beni yanıltmasın diye reglimin üstünden üç gün geçsin istiyorum ama çokta merak ediyorum bu şekilde belirti yaşayanlar varsa lütfen yazabilir mi
O zaman bende yarın kanda gebelik testi yapsammı aynı zamanda adet ağrısı olur gibi kasık ağrısı da var kaç gündür buda oldumu sendeAynı durumdayız benim de sat 1 Mayıs bat 29 mayıstı ben aşırı mide yanması ve göğüs hassasiyetiyle bata 3 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Kan verdim aynı gün 51 çıktı 2 gün sonra yani battan 1 gün önce 169 çıktı.
Evet oldu dünde oldu. Bence de yaptırın bana da haber verin hayırlı haberler alın inşallahO zaman bende yarın kanda gebelik testi yapsammı aynı zamanda adet ağrısı olur gibi kasık ağrısı da var kaç gündür buda oldumu sende
Rica ederim ne demekCanım ya teşekkür ederimbu arada yaş kaç benim 35 o yüzden korkuyorum dış gebelik veya düşük falan biraz endişeleniyorum yarın haber vericem bu arada size,
Allah’ın izniyle inşallahAllah bağışlasın inşallahşimdide minik bir civciv yolda
Canım test yaptım bu sabah 18.80 çıktı pozitif ama biraz düşük geldi bana sence nedir durumRica ederim ne demekBen 26 yaşındayım 2 gebelik yaşadım bir kızım var 3.5 yaşında birde 6 ay önce dış gebelik geçirdim sol tüpüm alı
Pozitif sonuç kötü düşünme belki geç döllenmedir. Negatif düşün hayırlısı olsunCanı
Canım test yaptım bu sabah 18.80 çıktı pozitif ama biraz düşük geldi bana sence nedir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?