Merhabalar hanımlar iyi akşamlar diliyorum biz 3,4 aydık bebis düşünüyoruz yumurtlama gününü falan ayarlamadım hiç ta kiii geçen aya kadar geçen ay adetimin bittiği gün ve yumurtlama günleri bir kaç defa ilişki oldu 26,27 günde bir hastalanırım geçen ay 23 de hastalandım bu ay da en en en geç 23 de olmam lazım sanki biraz belirti yaşıyorum ya psikolojik bilmiyorum ama yaşadıklarımı yazmak istedim adet olucakmışım gibi ağrı özellikle kasıklarımda aşşağı doğru hem ağırlık hem ağrı hissediyorum ara ara belim de aşırı şişkinlik 2 gün önce miğde yanmam oldu ve geçti göğüslerde hassasiyet ve ağrı göğüs uçlarında diklik belli bi süre sonra sönme göğüs üstü damarların belli olması kabızlık sarımtırak akıntı idararda kötü koku ve koyulaşması bir de uyku hali bir de kasıklarda batma gibi bir his daha adetime daha 6 gün var ama insan merak ediyor doğrusu
Ha bir de pozitif testten bir iki gün önce kadar şiddetli kasık ağrısı batması aradı bir durum yaşadım hatta regl olucam sandım hemen ped takmıştım :) benım pozitif testten bir gün öncesine kadar negatifti bir gün sonra erken gebelik testinde pozitifi gördüm geç döllenme olmuş 10 gün