- 18 Kasım 2019
- 224
- 122
- 23
- 37
Selam insolsun naber canim tekrar test yaptinmi isallah pozitifi gormussundur 6gun gecmis mesajindan merak ettimMerhaba kızlar.. Yarın adet günüm erken gebelik testim bugün negatif çıktı testi negatif çıkıpta adeti geçinçe pozitif dönenleri var mı acaba? Yardımlarınızı bekliyorum
ben de yarın doktora gidicem kuzum. adetinin 3. günü tekrar gel demişti. haberleşelim yarınHayirlisi neyse o olsun canim bu ay kismet olur isallah dualasalim. Tekrar klomen dener sanirim diye dusunuyorum doktor yrin muayeneye gidecegim tekrar sendemi tekrar klomen deniyceksin doktorlq gorustunmu canim
Merhaba, yardima ihtiyacim var. Kimyasal gebelik olduğunu nasıl anlıyorsunuz bilgi verir mısınız.Benim öyle oldu canım 8.gün geçince tek çizgiyi gördüm 12.gün dr a gittim klomen alıyım diye Aralık ayında almıştım kanamam vardı meğer se kimyasal gebelik geçiriyormuşum 10gün geçince kanda çıkıyor
Kan tahlilinde değer çıkıyor canım ve aynı anda kanaman da oluyor adet sin sanıyorsun yani koyu kahve kanama ve çok fazla geliyor kan sıvı olarak ta akıyor pes normalden fazla doluyor ilk önce dr a gidip kan tahlili ver varsa kanı durdurmak için hap veriyor dr sana geçmiş olsun canımMerhaba, yardima ihtiyacim var. Kimyasal gebelik olduğunu nasıl anlıyorsunuz bilgi verir mısınız.
Çok teşekkür ederim. Benim transferimin 5. Günü test yaptım 2 adet ikiside silik cizgi çıktı. 6.Günü tekrar yaptım negatifti. O yüzden kafam karıştı. Kimyasal gebeliği fark etmezsiniz diyor internette tabi bende yanlış anlamış olabilirim. Kısacası acaba diyorum benmkide kimyasal mi?Kan tahlilinde değer çıkıyor canım ve aynı anda kanaman da oluyor adet sin sanıyorsun yani koyu kahve kanama ve çok fazla geliyor kan sıvı olarak ta akıyor pes normalden fazla doluyor ilk önce dr a gidip kan tahlili ver varsa kanı durdurmak için hap veriyor dr sana geçmiş olsun canım
Yok canım adet oldum malesef 5. Gün bugün klomen başladım tekrar hayırlısı olur inşallahSelam insolsun naber canim tekrar test yaptinmi isallah pozitifi gormussundur 6gun gecmis mesajindan merak ettim
Belirtiler neydi ?Çok teşekkür ederim. Benim transferimin 5. Günü test yaptım 2 adet ikiside silik cizgi çıktı. 6.Günü tekrar yaptım negatifti. O yüzden kafam karıştı. Kimyasal gebeliği fark etmezsiniz diyor internette tabi bende yanlış anlamış olabilirim. Kısacası acaba diyorum benmkide kimyasal mi?
Gogus sismesi ve adet olacakmis gibi sanci. Bugün hepsi yok oldu. Çok nadiren şancı giriyor arada sadeceBelirtiler neydi ?
Olabilir kaç gün geçti kan testi verdiniz mi acabaGogus sismesi ve adet olacakmis gibi sanci. Bugün hepsi yok oldu. Çok nadiren şancı giriyor arada sadece
Hayır bugün daha 6. Günü transferimin idrar testi yaptirmistim .2 test silik cizgi çıktı. 6. Gün yaptığım negatifOlabilir kaç gün geçti kan testi verdiniz mi acaba
Anladım canım geçmiş olsun bakalım hayırlısı olsun sonucu buraya yazarmısınHayır bugün daha 6. Günü transferimin idrar testi yaptirmistim .2 test silik cizgi çıktı. 6. Gün yaptığım negatif10. Gün kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama belki yarında yaptırırım kan testi
Hayirlisi olsun canim üzüldüm, isallah bu sefer bizlerede kismet olsunYok canım adet oldum malesef 5. Gün bugün klomen başladım tekrar hayırlısı olur inşallah
İnşallah canım aminnHayirlisi olsun canim üzüldüm, isallah bu sefer bizlerede kismet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?