kızlar eşim evin içinde sigara içiyor!!!!!!!!

kulkedisi30

Allah sabredenlerle beraberdir...
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
5.344
6.214
198
kızlar anlatmaktan yoruldum artık mutfakta sigara içiyor eşim doğal olarak koku ve zehir tüm evi sarıyor
en son akşam krize girdim yeter artık bizi zehirleyip durma diye umursamıyor bile ya kendini beni düşünmüyon karnımdakinin hakkına girme bari diye ama yok hiç duymuyor bile ne yapcam artık bilmiyorum. balkona çık diyorum soğuk diyor.

kızlar anlatmaktan yoruldum artık mutfakta sigara içiyor eşim doğal olarak koku ve zehir tüm evi sarıyor
en son akşam krize girdim yeter artık bizi zehirleyip durma diye umursamıyor bile ya kendini beni düşünmüyon karnımdakinin hakkına girme bari diye ama yok hiç duymuyor bile ne yapcam artık bilmiyorum. Balkona çık diyorum soğuk diyor.

laf anlamıyosa canım odanın bırını ona ver ıcsın sıgarasını kapısınıda sıkı sıkı kapat camıda cıkarken odadan acsın napcan baska hergun hır gur sen gebesın canını sıkmaman lazım

hamile oldugumu ögrendikten sonnra daha nefret ettim sigaradan ama esimi vazgeçiremiyorum yaz günü olsa iç ama kısss heryer kapalı bebegimizin cigerlerine gidiyor diyorum nafile

ne yapsam da içiyor:50:

Yaa arkadaşlar valla çok üzüldüm bu duruma.
Niye böyle bir hata yapıyorlar ki.
Ben de içiyorum ama bir başkasına daha da önemlisi
çocuğuma zarar vermeden.
Kimse eşim gibi tiryaki olamaz.Adam donuyor ama yine de
birgün olsun içerde içmek istememiştir.
Bu konuda çok hassasım çünkü benim de bildiğim bir iki kişi var böyle.
Onlar minicik niye onları zehirleyelim.Adı üstünde işte zehir.
Bence sigaranın bebek üstündeki kötü etkilerini anlatan bir yazı bulun ve eşinize okutun.
Belki birazcık olsun etkilenir.

Yaa arkadaşlar valla çok üzüldüm bu duruma.
Niye böyle bir hata yapıyorlar ki.
Ben de içiyorum ama bir başkasına daha da önemlisi
çocuğuma zarar vermeden.
Kimse eşim gibi tiryaki olamaz.Adam donuyor ama yine de
birgün olsun içerde içmek istememiştir.
Bu konuda çok hassasım çünkü benim de bildiğim bir iki kişi var böyle.
Onlar minicik niye onları zehirleyelim.Adı üstünde işte zehir.
Bence sigaranın bebek üstündeki kötü etkilerini anlatan bir yazı bulun ve eşinize okutun.
Belki birazcık olsun etkilenir.

öyle yapıcam bende hazırladım akşam göstericem
dahada devam ederse çok büyük bi tepki göstericem ve yanımızda içmeyi bırakana kadar konuşmuycam bu konudaki inadımı biliyor umarım içmez yanımızda

en son akşam krize girdim yeter artık bizi zehirleyip durma diye umursamıyor bile ya kendini beni düşünmüyon karnımdakinin hakkına girme bari diye ama yok hiç duymuyor bile ne yapcam artık bilmiyorum. balkona çık diyorum soğuk diyor.[/Q

champix diye bi ilaç var eczanelerde satılıyo sigaradan tiksindiriyo ve 2 haftada bırakmasını sağlıyo ondan içmeye ikna edebilirsen kocanı bu durumdan kurtulmuş olursun :)kolaygelsin cnım.

naptın kuzum ikna edebilidn mi eşini ilaca ?

hayır malesef ben bırakamam diyip duruyor
en son internetten sigaranın bebekler için zararını çıkarttım önüne tutuşturdum
eğer bunları okuduğun bildiğin halde tekrar içerde içersen Allah şahidimdir konuşmam senle bidaha dedim
inadımı biliyor bi küslükte 1 hafta konuşmadığımı biliyorum iyi birşey değil ama ne yapıyım mecbur bırakıyor
o günden sonra içmedi evde balkonda içiyor
birde sigara pahalandı yA günde 2 paket içiyor günde 15 tl ayda 450 lira eder yazık günah çocuklarımın rızkını nereye harcıyor markete gidelim desem para yok para yok

benimde derdim aynı bi çare bulabildinizmi kızlar ... dün aksam yine o yüzden kawqa ettim .. bz zehirleniyoruz zaten de bebeklerimizidemi hiç düşünmüyolar :(

arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama eşinize de anlatmak zorundasınız. amcamın kızının bebeğinde hamileliğinde kalp sorunu çıktı.iki odacığı çalışmıyordu kalbinin ve doğum sonu üç ameliyat geçirdi bir ameliyatı daha war onun için de 12 kiloya ulaşması şartmış ve inşaallah o vakte kadar bir sorun yaşamazlar. sabaha kadar başında bekliyorlar ki solunum sıkıntısı veya farklı birşey olur diye. ve doktorun ilk sorduğu soru evde sigara içen war mı sorusu olmuş. ve bu kalp probleminin tek nedeni eşinin evde içtiği sigara olarak bulunmuş, kendine verdiği zararın tam dört katını size ve en önemlisi bebeğinize veriyor . bakın eşinize bunu anlatın. onun eşi bebek bu hale geldikten sonra hatasını anladı ve çok pişman oldu. ama birşey değişmiyo vakit geçince. eşinize bu olayı anlatın ve iş işten geçmeden en azından evde içmeyi bıraksın. bebeğinize geri dönüşü olmayacak zararlar vermeden dönsün hatasından. bir ömür boyu bebeğini o hale getirdiğinin vicdan azabını çekecek, tabi bide bebeğine verdiği zararın tedavi aşaması, ömür boyu kalp hastası olarak kalacak evladı var. nasıl verecek onun hesabını,...........

Back
X