Kizlar selam hemen konuya gireyim.esim isten eve evden ise giden biridir.tel i herzaman ortadadir yani suphelenmem esimden.bi kac ay once esimin telinde tesadufen bi is arkadasiyla konusma kayitlarini gordum.bu bayani da bi kac kere gordum iyi birine benziyor esinden ayrilmis ama yanlis bisey olacagini sanmam..
Nerdeyse hergun konusmuslar cok kisa konusmalar.tabii esime sordum mantikli bi aciklama yapti.esim oglen arasi alisverise gidiyor bu arkadasi da iste bana da sunu alir misin fln diyormus. Bikac kere de ise gec gelicem diye aramis.
Ben ortada bisey olacagini sanmiyorum ama sorun su ben bunu sorunca esim sinirleniyor sen bana nedemek istiyorsun diye kavga cikiyor..
Bugun yine gordum yine sordum yine kavga cikti
Yani haksiz miyim siz olsaniz esinizden emin olsaniz bile sormaz misiniz?
İlk kavgada istersen konusayim aramasin dedi ama bunu istemedim cunku kadin yanliz sonucta herseye yetisemiyordur tmm esim yardim etsin ama ben sorunca aciklama yapmak bu kadar zor mu
Nerdeyse hergun konusmuslar cok kisa konusmalar.tabii esime sordum mantikli bi aciklama yapti.esim oglen arasi alisverise gidiyor bu arkadasi da iste bana da sunu alir misin fln diyormus. Bikac kere de ise gec gelicem diye aramis.
Ben ortada bisey olacagini sanmiyorum ama sorun su ben bunu sorunca esim sinirleniyor sen bana nedemek istiyorsun diye kavga cikiyor..
Bugun yine gordum yine sordum yine kavga cikti
Yani haksiz miyim siz olsaniz esinizden emin olsaniz bile sormaz misiniz?
İlk kavgada istersen konusayim aramasin dedi ama bunu istemedim cunku kadin yanliz sonucta herseye yetisemiyordur tmm esim yardim etsin ama ben sorunca aciklama yapmak bu kadar zor mu