Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar selam hemen konuya gireyim.esim isten eve evden ise giden biridir.tel i herzaman ortadadir yani suphelenmem esimden.bi kac ay once esimin telinde tesadufen bi is arkadasiyla konusma kayitlarini gordum.bu bayani da bi kac kere gordum iyi birine benziyor esinden ayrilmis ama yanlis bisey olacagini sanmam..
Nerdeyse hergun konusmuslar cok kisa konusmalar.tabii esime sordum mantikli bi aciklama yapti.esim oglen arasi alisverise gidiyor bu arkadasi da iste bana da sunu alir misin fln diyormus. Bikac kere de ise gec gelicem diye aramis.
Ben ortada bisey olacagini sanmiyorum ama sorun su ben bunu sorunca esim sinirleniyor sen bana nedemek istiyorsun diye kavga cikiyor..
Bugun yine gordum yine sordum yine kavga cikti
Yani haksiz miyim siz olsaniz esinizden emin olsaniz bile sormaz misiniz?
İlk kavgada istersen konusayim aramasin dedi ama bunu istemedim cunku kadin yanliz sonucta herseye yetisemiyordur tmm esim yardim etsin ama ben sorunca aciklama yapmak bu kadar zor mu
Canim market icin biraz yurumek gerekiyor. Aksamda cocugu var belki aksam gitmek zor oluyordur diye dusundum..
Ben olsam kesinlikle kendim hallederim ama iste alma desem kadinda kendini kotu hisseder.
Belki bu aramalari gordugumu bilmez sirf dul diye yapiyorum sanar uzulur diye kiyamadim
Aralarinda birsey oldugunu dusunek söylemiyorum ama her gun konusmalari gereksiz bence.
Esiniz oglen markete gidiyorsa is yerindeyken istedigi birsey varsa soyleyebilir.telefonla konusmak niye?
Bende rahasiz olurum böyle bir durumda.
bence bağırıp çağırması altında bir şeyler yatıyor olabilir...sizi bir erkek arasa aynen onların birbirleri ile iletişimi tarzı bir iletişim kursa sizinle eşiniz bunu kabul eder mi ? ben evliliğimde eşime ailesi arkadaşları konusunda çok fazla tolerans tanımış birisiyim ve karşılığında hiç hak etmediğim şeyler yaşadım. hani acırsan acınacak hale düşersin derler ya bence görüşmelerine yazışmalarına tepkinizi verin ve bayan bi zahmet kendi işini kendi görsün..Kizlar selam hemen konuya gireyim.esim isten eve evden ise giden biridir.tel i herzaman ortadadir yani suphelenmem esimden.bi kac ay once esimin telinde tesadufen bi is arkadasiyla konusma kayitlarini gordum.bu bayani da bi kac kere gordum iyi birine benziyor esinden ayrilmis ama yanlis bisey olacagini sanmam..
Nerdeyse hergun konusmuslar cok kisa konusmalar.tabii esime sordum mantikli bi aciklama yapti.esim oglen arasi alisverise gidiyor bu arkadasi da iste bana da sunu alir misin fln diyormus. Bikac kere de ise gec gelicem diye aramis.
Ben ortada bisey olacagini sanmiyorum ama sorun su ben bunu sorunca esim sinirleniyor sen bana nedemek istiyorsun diye kavga cikiyor..
Bugun yine gordum yine sordum yine kavga cikti
Yani haksiz miyim siz olsaniz esinizden emin olsaniz bile sormaz misiniz?
İlk kavgada istersen konusayim aramasin dedi ama bunu istemedim cunku kadin yanliz sonucta herseye yetisemiyordur tmm esim yardim etsin ama ben sorunca aciklama yapmak bu kadar zor mu
nedemek tek yaşayan kadın bişeye ihtiyacı olur annem 60lı yaşlarında ve tek yaşıyo. alışverişi vs ne varsa yapıyo gencecik kadınmı yapamayacak. eşinizden önce o kadının düünceli olması gerek. hadi sabah anlarım servis için aramasını ama yokmu o serviste başka arkadaşı kadının. eşin söyleyemz belki kadına iş arkadaşları sonuçta ben tamamen kadının terbiyesizliği diyorum buna.
Yani tum alisverisini degil ama esim gidecegi zaman bana da sunu alir misin diyormus baska birgun gidecek misin diyormus baska bi gun ise gelemeyecegini haber veriyormus aramalarin aciklamalari bu sekilde
Cnm kadının terbiyesizliği haklısında hırsızın hiçmi suçu yok derler ya adam sütten çıkmış ak kaşıkmı? Ya ayrıca erkekler ne zamandan beri dul kadına vicdan insaniyet yada şefkat duygularıyla yaklaşıp evleri ve eşleri için bile nefret ettikleri alışveriş sorumluluğunu üstlenir oldu . Eşinle derhal konuşmalı ve evliliğinin zedelenmesini istemiyorsa kadınla göüşnesini yasaklamalısın benden nasıl şüphelenirsin derse şüplenmediğim için seni terk etmiyorum sadece rahatsız olduğumu dile getiriyorum bu uyarıdan sonra hala inatla görüşürsen asıl o zaman şüphelenirim senden de her ikisi içinde sonsuza dek kapat bu konuyu bence