- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
- Konu Sahibi bez__bebek
-
"eşimin yoğunluğu" adlı konuya tepki olarak açılmış konularmış bunlar, grev var. üstüste açılan 10 konunun hiçbiri gerçek değil yani, yönetime tepki imiş.
Çok güldüm çok yaşayın :))yönetimin de çok şeyindeydi, umrunda
Senin kocanın yorgunluğu geçtimi sen bi onu de heleBen degilimki bu.. amma ugrastiniz..Mune
Bizde helva kavur diycez :)O değilde adam ölüpte kurtuldu mu ki , ben onu merak ettim. Gerçi bir diğer konu da heralde kızlar eşim öldü ne yapayım olacak ..
Ama bizim günahımız neydi, her yerde ketrın zeta jonso değil ya onun konularından sıkılan biri dalga geçiyor tepki gösteriyır bişiler yapıo işte
Gizzz sen ne diyon Allahim bu da ciddiye almis..Oteller kisinin ozel hayatı hakkinda bilgi vermez :)) Hatta arayip bu otelde boyle biri var mi diye sorsan resepsiyonist oda numarasini soylemeden evet konakliyor dese bile bu otelin kapanmasi icin yeterli bir suctur.
Bence biripeaceful16 hedef almak ıcın acmıs bu konuyu
Gizzz sen ne diyon Allahim bu da ciddiye almis..
Milleti delirttin sonunda tebriklerOyle zaten baska bir uye.
Just peace derdin ne bacım? Niye fake konularla beynimizi şaapıyosun? Vaktin mı çok ? Gel benim bebelere bakMerhabalar,
2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.
Mesaj attım, cevap vermeyince aradım, önce sinirden ağladı şimdi de intihar ettiğini söyledi otel görevlisi. Ne oldu? Bizim ilişkimiz neden bu noktaya geldi
Yok o değilmiş onu protesto eden başka bi üyeymişJust peace derdin ne bacım? Niye fake konularla beynimizi şaapıyosun? Vaktin mı çok ? Gel benim bebelere bakda az ders çalışayım be ...
Şimdi sende intihar edip adamın yanına gitme .bırak orda rahat etsin bari ...huriler onu yalnız bırakmaz zaten üzülmeMerhabalar,
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.
Mesaj attım, cevap vermeyince aradım, önce sinirden ağladı şimdi de intihar ettiğini söyledi otel görevlisi. Ne oldu? Bizim ilişkimiz neden bu noktaya geldi
Merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?